Tuska 2024: Soittoajat ja äppi julkaistu – lippukauppa käy ennätyskuumana

Published: April 30, 2024

Tuska 2024 -bändien soittoaikataulut on nyt julkaistu, joten omaa lukujärjestystä Tuska-viikonlopulle voi siis alkaa suunnittelemaan. Aikataulu on nähtävissä festivaalin uudistetuilla verkkosivuilla sekä päivittyneessä Tuskan äppissa. Tuska-sovelluksen tämän vuoden versio on nyt julkistettu ja se on saatavilla iOs- ja Android-versioina.

Tuskan soittoaikataulujen julkaisu on aina varma kesän merkki ja etenkin tämän kevään takatalvien päättymättömässä kaanonissa sellaisia totisesti kaivataan. Siinä vaiheessa, kun pääsee Tuska-äppilla räpläämään oman aikataulun mieleisekseen, asiat viimeistään konkretisoituvat”, festivaalijohtaja Eeka Mäkynen ilakoi.

Tämän vuoden festivaalin lippukauppa on käynyt ennätyskuumana. Toistaiseksi vielä kaikkia lippukategorioita on saatavilla. “Liput ovat liikkuneet ennätystahtiin, jopa vielä nopeammin kuin viime vuonna, joka oli sekin ennätysvuosi. Näyttää siltä, että tuskalaisten ostokäyttäytyminen on muuttunut: lippuja ostetaan entistä aikaisemmin, kesän suunnitelmia halutaan selkeästi lyödä jo lukkoon. Mahtavaa huomata, että Tuska on kesän kalenterissa vakiopaikalla niin monella”, Mäkynen myhäilee.

Tuska 2024 -ohjelma:

Perjantai 28.6.2024
Pendulum, Dimmu Borgir, Kerry King, Alestorm, Lord Of The Lost, Zeal & Ardor, Suburban Tribe, Annisokay, Ghøstkid, Elvenking, Bloodred Hourglass, Infected Rain, I Am The Night, Suotana, Assemble The Chariots, Sadistic Drive, Krypta, Sick Urge, Terromania, Kollectivist, Metal Riot

Lauantai 29.6.2024
Bring Me The Horizon, Amorphis, Stam1na, Tarot, Sonata Arctica, Turmion Kätilöt, Vola, Health, Riverside, Kaunis Kuolematon, Devourment, Rytmihäiriö, Make Them Suffer, Solence, Ankor, The Abbey, Putro In Black, I Am Your God, Malformed, St. Aurora, SulfuriS, Agarwaen, My Misery

Sunnuntai 30.6.2024
Parkway Drive, Opeth, Bad Omens, Stratovarius, Beyond The Black, Bury Tomorrow, Eivør, Warmen, Brothers of Metal, Fixation, NightStop, Swansong, Luna Kills, Prestige, Dome Runner, Shereign, Satra

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Liput
Kaikki lippukategoriat ovat myynnissä Tuskan virallisten lipunmyyntikumppaneiden verkostoissa TiketissäTicketmasterissa ja Lippu.fi:ssä.

Yhden päivän liput alk. 139,00€
Kahden päivän liput alk. 189,00€
Kolmen päivän liput alk. 239,00€
Kolmen päivän VIP-liput alk. 359,00€

Tuskan ikäraja on 18 vuotta.

Artikkeli Tuska 2024: Soittoajat ja äppi julkaistu – lippukauppa käy ennätyskuumana julkaistiin ensimmäisen kerran KaaosZine.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top