Metallican Robert Trujillo haluaisi herättää henkiin aikaisemman yhtyeensä Mass Mentalin

Published: March 28, 2024

Mass Mental oli vain hetken aikaa toiminnassa ollut bändi, jossa soittivat Metallican basisti Robert Trujillo ja Skindredin laulaja Benji Webbe. Yhtye julkaisi urallaan vain yhden albumin ”How To Write Love Songs” vuonna 1999. Yhtye soitti vuosina 2014 ja 2016 muutaman paluukeikan, mutta sen jälkeen mitään ei ole kuulunut.

Tuoreessa Metal Hammerin haastattelussa Trujillo kertoo, että häntä kiinnostaisi herättää yhtye vielä henkiin.

”Se on nykyään monimutkaista aikataulujemme vuoksi. Olen onnekas viimeisten 30 vuoden aikana, jolloin olen periaatteessa sanonut, että haluan soittaa suosikkimuusikoideni kanssa, soittaa heille ja sanoa, että jammaillaan ja pidetään hauskaa. Näin on. Benji on yksi näistä kavereista, ja on aina hauskaa soittaa Mass Mental -keikka hänen kanssaan noin kymmenen vuoden välein”, Trujillo kertoo ja jatkaa:

”Viimeisin keikka oli muistaakseni Lontoossa Electric Ballroomissa, joten sanoisin, että on jo korkea aikakin! Ehkä katson Metallican aikatauluja ja selvitän, josko saisimme järjestettyä juhlat juhlavuoden kunniaksi – viimeksi mukana oli Mark King Level 42:sta ja Phil [Campbell] Motörheadista, se oli aivan huikea juhla!”

Artikkeli Metallican Robert Trujillo haluaisi herättää henkiin aikaisemman yhtyeensä Mass Mentalin julkaistiin ensimmäisen kerran KaaosZine.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top