Evergrey Suomeen kahdelle keikalle syyskuussa – Keikat Helsingissä ja Tampereella ovat osa tulevan ”Theories of Emptiness” -albumin kiertuetta

Published: April 30, 2024

Göteborgin metalliylpeys Evergrey julkaisee uuden ”Theories of Emptiness” -albuminsa 7. kesäkuuta ja suuntaa levyn myötä myös kiertueille, joista ensimmäinen osa kuullaan Skandinaviassa. Bändin kotikaupungista starttaava Emptiness Over Scandinavia -turnee saapuu myös Suomeen kahdelle keikalle: bändi esiintyy 24. syyskuuta Helsingin Ääniwalissa ja seuraavana päivänä Tampereen Olympiassa. Mukana nähdään myös niin ikään ruotsalainen Cyhra, jossa on mukana myös suomalaisväriä – onhan kitaristi Euge Valovirta viihtynyt yhtyeen riveissä jo vuodesta 2017 alkaen.

Jo vuonna 1995 perustettu Evergrey on tunnettu omaperäisestä musiikistaan, jossa yhdistyvät niin progressiiviset elementit, powersävelet, hittimelodiat kuin synkkyyskin, joka kuuluu erityisesti ajatuksia herättävissä sanoituksissa. Tuleva ”Theories of Emptiness” -albumi on järjestyksessään jo 14. yhtyeen studioalbumi, ja tällä kertaa luvassa on bändin mukaan eksistentiaalisen tyhjyyden ja siitä kumpuavien sisäisten heijastuksien teemoja, Evergreylle ominaista äänimaailma unohtamatta.

Yhtye julkaisi kaksi viikkoa sitten uusimman, niin musiikillista kuin kirjaimellisesti konkreettistakin ilotulitusta täynnä olevan videonsa tulevalta albumilta, katso ”Falling From The Sun” -video nyt tästä:

Kummankin keikan liput tulevat myyntiin tämän viikon perjantaina kello 11.00.

Evergrey + Cyhra
24.9.2024 – Ääniwalli, Helsinki (Ennakko: Ticketmaster)
25.9.2024 – Olympia, Tampere (Ennakko: Tiketti)

Lipun hinta alkaen 35.50€.

Kiertueen Suomen keikat toteuttaa: All Things Live Finland

Artikkeli Evergrey Suomeen kahdelle keikalle syyskuussa – Keikat Helsingissä ja Tampereella ovat osa tulevan ”Theories of Emptiness” -albumin kiertuetta julkaistiin ensimmäisen kerran KaaosZine.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top