Akun Tehtaalle Avainlippu-tunnus

Published: April 29, 2024

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Akun Tehtaalla toimivalle Oy Aku’s Factory Ltd:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. 

Ylöjärveläinen Oy Aku’s Factory Ltd on ensimmäinen iso tapahtuma-alan yritys, jolle merkki myönnetään. Akun Tehdas -brändi tunnetaan maanlaajuisesti yhtenä suurimpana tapahtumateknisten palveluiden tuottajana ja tapahtumajärjestäjien luotettuna kumppanina. 

Yli 20 vuoden aikana Akun Tehtaasta on kasvanut alansa suurin, kokonaan kotimaisessa omistuksessa oleva toimija.

”Kotimaisuus takaa sen, että pystymme vastaamaan nopeasti alan muuttuviin ja kehittyviin tarpeisiin. Päätökset tehdään Ylöjärvellä ja toteutetaan ripeästi”, kertoo toimitusjohtaja Aku Syrjä. 

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan suomalaisista 75% on sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet suomalaisista yhdistää siihen myös vastuullisuuden.

Vuonna 2008 perustettu Oy Aku’s Factory Ltd on Eppu Normaali Oy:n tytäryhtiö. Sen liikevaihto vuonna 2022 oli n. 10 miljoonaa euroa. Vuositasolla yritys työllistää yli 50 vakituisen työntekijän lisäksi satoja freelancereita suoraan tai välillisesti.

akuntehdas.fi
www.facebook.com/akuntehdas
IG: akuntehdasvirallinen

Artikkeli Akun Tehtaalle Avainlippu-tunnus julkaistiin ensimmäisen kerran KaaosZine.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top