Golden R. Festival: Με τιμή τριημέρου έκπληξη ανοίγει η προπώληση!

Published: May 01, 2024

GRF2024: Με τιμή τριημέρου έκπληξη ανοίγει η προπώληση για το πρώτο metal φεστιβάλ στην Ελλάδα με κάμπινγκ στις εξοχές του Βόλου


Το Golden R. Festival έχει βαλθεί να μας τρελάνει, αφού, μετά τα ομολογουμένως πάρα πολύ δυνατά ονόματα που ανακοίνωσε για τη φετινή του έκδοση (Mayhem, Destruction, Warlord, Varathron, Suicidal Angels, Sorcerer, GAEREA κ.α.), τα οποία είναι συνολικά 22 (!!!), όσα δηλαδή και τα χρόνια που διοργανώνεται ο μουσικός θεσμός, αφού πρώτα ανακοίνωσε το τελικό του line up ανά ημέρα, προχώρησε στην ανακοίνωση του venue στις εξοχές του Βόλου και σε έναν απίθανης ομορφιάς χώρο, δίπλα ακριβώς στην θάλασσα και πιο συγκεκριμένα στην παραλία της Ν. Αγχιάλου. Εκεί, μέσα σε αυτόν τον υπέροχο χώρο, το φεστιβάλ εξασφάλισε θέσεις για camping (με εξοπλισμό του επισκέπτη) και μάλιστα με παροχές προς 15 (!!!) ευρώ ανά επισκέπτη για όλο το τριήμερο!

 


 


Κι επειδή οι διοργανωτές φαίνεται ότι δεν άφησαν τίποτα στην τύχη του, προνόησαν και για την προσβασιμότητα του χώρου, αφού σε συνεργασία με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, θα υπάρχουν δρομολόγια από το Βόλο προς το venue και μετά την λήξη των συναυλιών κάθε ημέρας επιστροφές, πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο άλλη μία καινοτομία στην χώρα, που μέχρι πρότινος απολαμβάναμε μόνο στα μεγάλα ευρωπαϊκά festivals.

Και για το τέλος το καλύτερο. Η τιμή τριημέρου έκπληξη στα 80 ευρώ! Αυτή είναι η τιμή που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές για περιορισμένο αριθμό ηλεκτρονικών και hard copy εισιτηρίων, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από σήμερα το απόγευμα στις 19.00.

Με απλά λόγια, metal συγκροτηματάρες σε ένα απίστευτο μέρος δίπλα στην θάλασσα σε ένα υπέροχο πακέτο διακοπών εδώ, στην χώρα μας, με άπειρες μουσικές, βουτιές στην θάλασσα, τσίπουρα και παραδοσιακούς μεζέδες!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το facebook event του festival: https://fb.me/e/4c6nNapoK

 


The post Golden R. Festival: Με τιμή τριημέρου έκπληξη ανοίγει η προπώληση! appeared first on Rock Overdose / Rock - Metal Music.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top