SAKIS TOLIS: Ο Μητροπολίτης Ξάνθης προσπάθησε να ακυρώσει το live του ηγέτη των Rotting Christ

Published: April 08, 2024

image/jpeg


SAKIS TOLIS: Ο Μητροπολίτης Ξάνθης προσπάθησε να ακυρώσει το live του ηγέτη των Rotting Christ

Το Σάββατο 6 Απριλίου στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε το live του Σάκη Τόλη με το προσωπικό σχήμα του, όμως η συγκεκριμένη συναυλία όπως αποδείχθηκε έπρεπε να περάσει πάνω από σοβαρά εμπόδια μέχρι να συμβεί. Σε μια κίνηση σκοταδισμού και απόπειρας λογοκρισίας που δυστυχώς δεν βλέπουμε να συμβαίνει για πρώτη φορά, ο Μητροπολίτης Ξάνθης ζήτησε να ακυρωθεί η συναυλία του ηγέτη των Rotting Christ. Και όταν ο στόχος του δεν κατάφερε να επιτευχθεί, δημοσιοποίησε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για βλασφημία από την πλευρά των μουσικών, των ακροατών που υιοθετούν τις απόψεις του σχήματος αλλά και των διοργανωτών που πραγματοποίησαν το live.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:

«Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου ενημερώνει τους πιστούς Χριστιανούς για τις ενέργειες του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ.κ. Παντελεήμονος σχετικά με την πρόσφατη μουσική εκδήλωση των SAKIS, TOLIS +613, οι οποίοι συμμετέχουν και στο συγκρότημα Rotting Christ, που έλαβε χώρα στην επιχείρηση “ΜΙΣΙΡΛΟΥ”. Ο Σεβασμιώτατος εγκαίρως κάλεσε στο γραφείο τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης και ζήτησε τη ματαίωση της εν λόγω εκδηλώσεως, διότι αποτελεί βλασφημία της πίστεως, και μάλιστα απέστειλε και σχετική επιστολή επί το επισημότερον. Η εκδήλωση δυστυχώς πραγματοποιήθηκε. Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει τη λύπη της και καταδικάζει την ενέργεια. Οι εν λόγω κύριοι υιοθετούντες τις περί Χριστού απόψεις του συγκροτήματος αποστασιοποιούνται από την Εκκλησία».
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Εδώ βλέπουμε ένα απόσπασμα από την πρόσφατη εμφάνιση του προσωπικού σχήματος του Σάκη Τόλη, στις 23 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club, που πραγματοποιήθηκε για την επέτειο της συμπλήρωσης 39 χρόνων του Metal Hammer.

Αυτές τις μέρες οι Rotting Christ, μία από τις βασικότερες πρεσβείες της χώρας στον παγκόσμιο metal χάρτη, επιστρέφουν δισκογραφικά με την πολυαναμενόμενη νέα κυκλοφορία, «Προ Χριστού». Το δεύτερο video - τραγούδι που δημοσιοποίησαν από τον επερχόμενο album είναι το επικής αισθητικής “Saoirse” το οποίο αποτελεί έναν ύμνο προς την ελευθερία! Το απολαμβάνουμε εδώ και στο τεύχος Μαΐου του Metal Hammer, ο ηγέτης του σχήματος Σάκης Τόλης, θα μας έχει να μας πει πολλά περισσότερα στην μεγάλη συνέντευξη που θα φιλοξενήσουμε στο έντυπο.

Το «Προ Χριστού» ("Pro Xristoy") θα κυκλοφορήσει στις 24 του Μάη μέσω της Seasons of Mist. Tο έργο "The Course Οf Empire: Destruction" του ζωγράφου Thomas Cole (1801-1848), κοσμεί το εξώφυλλο του νέου δίσκου.

To tracklist του δίσκου είναι αυτό:
1. Pro Xristoy (Προ Χριστού) (1:29)
2. The Apostate (5:01)
3. Like Father, Like Son (4:35)
4. The Sixth Day (3:56)
5. La Lettera Del Diavolo (4:01)
6. The Farewell (6:15)
7. Pix Lax Dax (4:33)
8. Pretty World, Pretty Dies (4:51)
9. Yggdrasil (5:04)
10. Saoirse (6:17)
11. Primal Resurrection (Bonus Track) (5:32)
12. All For One (Bonus Track) (3:37)

Εδώ επίσης βλέπουμε το κινηματογραφικό “Like Father, Like Son”.

Θυμίζουμε πως το θρυλικό σχήμα καθώς θα γιορτάζει τα 35 χρόνια της ύπαρξης του, θα το παρακολουθήσουμε το καλοκαίρι σε ένα επικό live στα πλαίσια του Rockwave, στις 29 Ioυνίου 2024, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.
Σημεία Προπώλησης
Ηλεκτρονικά: more.com
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα more Spots
Δίκτυο Public
Public online: https://tickets.public.gr/
Kαταστήματα Public
Metal Era
Εμμανουήλ Μπενάκη 22
Τηλέφωνο: 210 3304133
Monsterville
Αγίας Ειρήνης 13
Τηλέφωνο: 210 3648180
Music Corner
Πανεπιστημίου 56, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3304000

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top