ZENE és BOTANIKA

Published: February 14, 2023

Kudzu – S/T Tape (2023)

A dél-kalorinai zenekar cow punkként aposztrofálja magát. Nekem eddig a cow punk kicsit mást jelentett, de legyen, végül is teljesen mindegy. Ez a hét dal nekem így a lassabb hard core és a noise rock között van Laughing Hyenas, Cows, ilyenek. Meg nagyon feszes és kissé paranoiás, úgyhogy bejátszik egy kis Jesus Lizard is a képbe. A dalok nagyon jók, fogósak bár távolról sem slágeresek.

De mi a kudzu? Kúszó ill. gyógynövény, aminek gyökere sok egyéb mellett hatékonyan segít az alkoholok semlegesítésében, felgyorsítja az alkohol lebontási folyamatait, valamint csökkenti az alkohol okozta szorongási tüneteket. Enyhíti a másnaposság tüneteit.

Meg kéne rendelni a kazettát és akkor már a borítékba tehetnének néhány kudzu magot is. Igaz, tőlünk jóval délebre őshonos, de ahogy változik az éghajlat, szerintem simán megmaradna nálunk is.

teljes album  >> ITT <<

instagram >> ITT <<

Eel Men – Archetype / West Green Pirate

Két számos kislemez a londoni post punk / garage pop bandától. Nem egészen az én vonalam, de valamiért megfogott ez a két könnyed dalocska, meghallgattam az előző dolgaikat, azok is tetszettek, így miért ne írhatnék legalább ennyit, csak hogy ne feledkezzek meg róluk, ha épp ilyen lazább hangulatban vagyok.

spotify >> ITT <<

mind két dal >> ITT <<

instagram >> ITT <<

Music Blogs
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top