NEW JERSEY és VARSÓ HIGH-ENERGY PUNK!!!

Published: February 19, 2023

O.C. Rippers – Happy Hours Air Travel Club (Ruined Records) 2023

Először is a lemezborító. Rég röhögtem már fel hangosan mikor megláttam egy borítófotót. Ez milyen genyó poén már?!

A zene is hasonló mint ez a kép: genyó és hatásos. Old school punk fél órában, 16 számon keresztül, ahogy kell! Nálam minden szám sláger. Kedvenc punk cuccaim hatása kevereg-kavarog egészen a Stoogese/MC5 -ól a Dead Boys-on, a Fear-en át a  New Bomb Turk-ig.

De van egy kis ’70-es évek hard rock hangulat is csak úgy, mint némi power-pop, de ha be kell keményedni azt is jól csinálják ezek a New Jersey-i srácok, ugyanis ezelőtt többnyire hard core és Oi bandákban nyomultak.

Egyik kedvencem a ‘Cheap Date‘ című szám amiben van egy kis Turbonegro féle death punk és amikor bejön egy ilyen darkos gitár egyből beugrott a Süllyedő Világ  . Ha ez a két zenekar egyszer fellépne együtt Budapesten, azt nagyon bírnám!

100% Punk Rock n Roll! Totálisan ki vagyok elégítve,kösz O.C. Rippers!

teljes album >> ITT <<

spotify >> ITT <<

bandcamp >> ITT <<

facebook >> ITT <<

instagram >> ITT <<

Moron’s Morons – High – Tension Situation (Sweet Time Records) 2023

Varsó, Lengyelország! Őket már a kezdetek kezdete óta ismerem, szeretem. Olyan öt éve küldték el első felvételeiket, amin akkor én személy szerint padlóztam egy nagyot. Annál lepattantabb punk n roll mocskot azóta sem igen hallottam mint a Trash Can Glory! Szerencsére a Slovenly Recordings hamar kapcsolt és 2020-ban megjelent a Looking for Danger, az első nagylemez. Ez már bikán szólt, emlékszem akkor kicsit csalódtam és nem is tetszett annyira, de később NAGYON is megszerettem.

És itt a második album ami egy K-I-B-A-SZ-O-T-T energiabomba!!!!! Hallgatva ez a bő 30 percet tényleg azt érzem, hogy ez már fokozhatatlan. Hahaha! Full punk rock az egész, de megvan benne egy kurvanagy adag AC/DCRoose Tattoo vibe. Ha már a fél világ ezen az ausztrál bally-rock vonalon pörög, figyeljen oda Varsóra is! Ott van a Moron’s Morons az északi féltekén és kurvára pariban van déli bűntársaikkal! Én nem is ragoznám tovább. Tuti az év egyik legjobb punk rock lemeze!

facebook >> ITT <<

instagram >> ITT <<

bandcamp >> ITT <<

spotify >> ITT <<

Music Blogs
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top