ANKARA – uusi raskaan musiikin talvifestivaali marraskuussa Ouluhallissa

Published: April 26, 2024

Pro Piknik Festivals Oy tuo Ouluun uuden raskaampaan musiikkiin keskittyvän festivaalin, ANKARAN! Talvinen festivaali järjestetään Ouluhallissa lauantaina 23. marraskuuta. Festivaalilla esiintyy yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä kotimaisista metalliyhtyeistä ja viimeisimmän, neljännentoista albuminsa ”Halo” vuonna 2022 julkaissut Amorphis. 

ANKARASSA nähdään lisäksi Deep Purplen bastistinakin tunnettu Glenn Hughes, joka saapuu Suomeen Deep Purplen ”Burn”-albumin 50-vuotisjuhlakiertueen myötä. Illan aikana on luvassa ”Burn”-albumilta löytyvien biisien lisäksi myös muita Deep Purple -biisejä. Glenn Hughesin bändissä soittavat Soren Andersen (kitara), Ash Sheehan (rummut) ja Bob Fridzema (koskettimet). 

Festivaalin kolmas kiinnitys on kansainvälisestikin tunnettu kotimainen metalliyhtye Stratovarius. Vuonna 1984 perustettu ja edelleen aktiivisesti maailmalla kiertävän bändin viimeisin albumi ”Survive” julkaistiin vuonna 2022.

ANKARA-festivaalin aloittaa kovassa nosteessa oleva oululainen hard rock -yhtye Temple Balls. Aivan tuoreesta yhtyeestä ei kuitenkaan ole kyse, vaan bändi on julkaissut jo neljä albumia, joista viimeisin, ”Avalanche”, ilmestyi viime vuonna. Temple Balls on niittänyt suosiota niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin festareilla, ja yhtye on kiertänyt Eurooppaa muun maussa Sonata Arctican kanssa.

ANKARA syntyi Ilpo Sulkalan pitkäaikaisesta haaveesta järjestää talviaikaan hard rockin ja metallimusiikin festivaali. Ajatus on nyt saanut päivänvalonsa, ja se järjestetään marraskuun loppupuolella Ouluhallissa suositun pikkujoulutapahtuman Pikkujoulu Piknikin kanssa samana viikonloppuna.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Tapahtumaan on myynnissä normaalihintaisten lippujen lisäksi VIP-lippuja, joihin sisältyy VIP-menu. Pikkujouluväelle on siis tarjontaa jokaiseen makuun.

Lippujen ennakkomyynti alkaa Ticketmasterissa tänään klo 10.00. Yritykset voivat ostaa pääsylippuja myös suoraan järjestäjältä. 

Liput 69,9 € ja VIP-liput 149,90 €. 

Artikkeli ANKARA – uusi raskaan musiikin talvifestivaali marraskuussa Ouluhallissa julkaistiin ensimmäisen kerran KaaosZine.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top