Slipknot näyttäisi paljastaneen vahingossa uusien jäseniensä henkilöllisyydet

Published: April 23, 2024

Yhdysvaltalainen metallijyrä Slipknot on tullut tunnetuksi uransa aikana siitä, että bändi ei virallisesti koskaan julkista uusien jäseniensä henkilöllisyyttä. Nyt kuitenkin yhtyeen uusien jäsenten identiteetit näyttäisivät paljastuneen vahingossa ennen kuin bändi ehti edes soittaa keikkoja uusien jäsenien kanssa. Nettisivustolla youcantkillme.com tehty jäsenien nimeäminen on vuotanut enemmän tietoja kuin varmasti oli tarkoitus bändin leirissä.

Sivusto on viime aikoina toiminut promootioalustana bändin kaksinkertaista platinaa myyneen debyyttialbumin albumin 25-vuotisjuhlille. Tuoreet vihjeet sivustolla eivät ainoastaan ole vahvistaneet bändin uuden rumpalin identiteettiä, vaan myös vihjanneet jäsenestä, joka korvasi Craig ”133” Jonesin viime vuonna yhtyeessä.

Redditin mukaan jokainen sivustolla esitellyistä yksilöistä on nimetty bändin jäsenten mukaan. Jo vakiintuneiden jäsenten lisäksi uusien jäsenten kuvat on nimetty Eloy ja Jeff.

Vaikka Eloy vahvistaa laajasti huhuttua lisäystä ex-Sepultura-rumpali Eloy Casagranden muodossa, Jeffin maininta on saanut fanit spekuloimaan. Johtava teoria on, että Jonesin korvaaja voisi olla Jeff Karnowski, joka soitti bassoa yhdessä Slipknotin perkussionisti M. Shawn ”Clown” Crahanin kanssa bändissä Dirty Little Rabbits.

Toinen Dirty Little Rabbitsin entinen jäsen, Michael Pfaff, korvasi Chris Fehnin Slipknotissa vuonna 2019 ja pysyy bändissä tänäkin päivänä ”Tortilla Manina”. Vaikka ’Jeffin’ identiteetti on vielä vahvistamatta, Eloy maininta näyttää vahvistavan hänen uuden roolinsa bändin rumpalina. Tietysti on myös mahdollista, että tämä on taitavaa harhautusta mutta ottaen huomioon Slipknotin aiemmat mokat uusien jäsenten identiteettien salaamisessa, tämä vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä.

Artikkeli Slipknot näyttäisi paljastaneen vahingossa uusien jäseniensä henkilöllisyydet julkaistiin ensimmäisen kerran KaaosZine.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top