Ruotsin uusi rock-vientitoivo Remedy kumartaa ”Caught by Death” -singlellään rohkeasti Dion ja Acceptin suuntaan

Published: April 24, 2024

Myös Suomessa jo mainiota jalansijaa esimerkiksi Vegatoppenin ykkössijaa pitäen saanut ruotsalainen Remedy valmistautuu uuden albuminsa julkaisuun! Nyt julkaistu ”Caught by Death” -single kumartaa reilusti esimerkiksi Ronnie James Dion ja Acceptin suuntaan raskaalla otteellaan – unohtamatta tarttuvia melodioita, joita länsinaapurimme tuntuvat saavan jo äidinmaidostaan lähtien. Eeppinen kipale on samalla kunnianosoitus koko Hard & Heavy -osaston historialle.

Voimakas single sai seurakseen myös musiikkivideon, joka on juuri julkaistu. Yksinkertainen soittovideo onnistui vangitsemaan mainiosti biisin raivokkaan ja jopa hivenen uhkaavankin tunnelman.

Yhtyeen järjestyksessään toinen studioalbumi ”Pleasure Beats the Pain” julkaistaan 24. toukokuuta. Suomalaissyntyisen kitaristin Ronald ”Rolli” Forsmanin kipparoima yhtye myi vuonna 2022 julkaistun ”That Your Eyes Won’t See” -esikoisalbuminsa ensimmäisen painoksen loppuun nopeasti ja päätyi kotimaansa listoille, mikä oli upea yllätys myös bändille itselleen. Kun ensimmäinen albumi julkaistiin tämän vuoden alussa myös Japanissa, se päätyi Japanin Amazonin Hard and Heavy -myyntilistan kakkoseksi heti Judas Priestin vanavedessä.

”Esikoisalbumin suosion jälkeen paluu studioon tuntui luonnolliselta jutulta. Uskon, että tulevalla levyllä pääsimme Remedyn ytimeen, jossa valo ja varjo, päivä ja yö, mielihyvä ja tuska tai rakkaus ja viha heijastelevat elämän monimuotoisuutta. Tämä kiedotaan melodisen rockin ja metallin harmoniseen kaapuun, ja ollaan Remedyn syntyaineksien ytimessä”, Rolli sanoo.

Yhtye on julkaissut tulevalta levyltä jo aiemmin ”Moon Has the Night” -singlen sekä viime kuussa julkaistun ”Crying Heart” -singlen.

Aiemmin muun muassa tAKIDAN kanssa kiertänyt Remedy teki aiemmin tässä kuussa kattavan Ruotsin-kiertueen Kee Marcellon lämmittelijänä, ja nyt yhtye valmistautuu kesän festivaaleihin sekä 26. toukokuuta koittavaan albumin julkaisukeikkaan Tukholmassa.

Artikkeli Ruotsin uusi rock-vientitoivo Remedy kumartaa ”Caught by Death” -singlellään rohkeasti Dion ja Acceptin suuntaan julkaistiin ensimmäisen kerran KaaosZine.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top