Metalcoren ydin saa modernia raikkautta Anyalan ”For Death And Eternity” -EP:llä

Published: April 29, 2024

Metalcoren sanansaattaja Anyala jatkaa tiivistä julkaisutahtiaan uudella EP:llään ”For Death And Eternity”. Yhtye ei ole unohtanut syvintä olemustaan perinteisten metalcore-riffien parissa mutta lisää musiikkiinsa nyt addiktoivan tarttuvia elementtejä kiippariliideistä massiivisiin orkestraatioihin.

EP:n tuottajana ja äänittäjänä toimi Merta-yhtyeestä tuttu Juhis Kauppinen.

”For Death And Eternity” ei pelkää testailla metalcoren rajojen venyttämistä tai ajoittaista rikkomistakaan. Kuulijalle tarjotaan raikkaan modernia soundia, koukuttavia melodioita ja tiukkaa soittoa yhdistettynä riipaisevan tunnelmallisiin lyriikoihin.

”Levy käsittelee kuolemanpelkoa ja siihen liittyviä tunnetiloja. Halusin kuitenkin sisällyttää synkkään aihealueeseen myös valoisampia näkökulmia. EP:llä käydään tarinankertojan näkökulmasta läpi kaikki tunneskaalan vaiheet elämän päättyessä. Pidän aihetta kiehtovana; mitä ihminen oikeasti mahtaa ajatella viimeisinä hetkinään? Ja olisiko niistä ajatuksista mahdollista löytää jotain positiivista?”, avaa yhtyeen laulaja Robert Leksis EP:llä vallitsevia tunnelmia.

Yhtye aikoo juhlistaa uuden EP:nsä julkaisua kesän keikoilla muun muassa Tallinassa Bloodstained Metal Festivalilla. Myös debyyttialbumin julkaisu kuuluu tulevaisuudensuunnitelmiin. Vuonna 2020 perustettu Anyala on aiemmin julkaissut kuusi singleä ja yhden EP:n.

Artikkeli Metalcoren ydin saa modernia raikkautta Anyalan ”For Death And Eternity” -EP:llä julkaistiin ensimmäisen kerran KaaosZine.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top