Kerry Kingin mukaan Slayerin tuleva konsertti ei johda enää kiertämiseen tai levyttämiseen

Published: May 06, 2024

Uransa jo lopettanut thrash metal -suuruus Slayer yllätti ihmiset helmikuussa tiedottamalla tekevänsä jälleen paluun keikkalavoille. Bändi esiintyy Aftershock, Riot Fest ja Louder Than Life Festival -tapahtumissa myöhemmin tänä vuonna.

Kitaristi Kerry King kertoo kuitenkin Metal Hammerille, että nämä keikat eivät tule johtamaan suurempiin kiertueisiin tai levyttämiseen.

”[Tulevat konsertit] eivät johda levyttämiseen eivätkä kiertämiseen. Minulle se on kolme keikkaa, joilla juhlistetaan viiden vuoden takaista viimeistä keikkaamme, eräänlainen ’Hei, muistatteko meidät ennen pandemiaa?’ -juhla.”

King kertoo myös, että ei ole vielä ehtinyt puhua bändin basisti-laulaja Tom Arayan kanssa.

”Ei se ole niin, että olisin vihainen hänelle tai mitään. Olemme hyvin erilaisia ihmisiä, ja lopulta meistä tuli liikekumppaneita. Hänellä on hyvin erilaiset kiinnostuksen kohteet kuin minulla ja hyvin erilaiset näkemykset. Saako se minut vihaamaan häntä? Ei, mutta minun ei tarvitse puhua hänen kanssaan joka päivä. Meillä ei vain ole paljon yhteistä. Kun tulee harjoitusten aika, minulla ei ole ongelmia tulla paikalle. Olemme ammattilaisia, ja sitä me teemme.”

Kerry King nähdään tänä kesänä sooloyhtyeensä kanssa Nummirockissa ja Tuskassa.

Artikkeli Kerry Kingin mukaan Slayerin tuleva konsertti ei johda enää kiertämiseen tai levyttämiseen julkaistiin ensimmäisen kerran KaaosZine.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top