Enchantyan mahtipontinen albumi ”Symphony of Cerberus” julkaistu ”Alone”-musiikkivideon kera

Published: April 29, 2024

Portugalilainen sinfonista metallia soittava Enchantya julkaisi kolmannen studioalbuminsa ”Cerberus” viime vuonna suomalaisen Inverse Recordsin kautta. Menestyksen kunniaksi bändi päätti julkaista saman albumin orkestraatioversiona nimeltä ”Symphony of Cerberus”.

”Kappaleen sanoitukset kuvaavat, kuinka teknologia ja globalisaatio ovat johtaneet siihen, että voimme kommunikoida lukuisten ihmisten kanssa, mutta samalla tunnemme olevamme yksinäisempiä kuin koskaan. Se korostaa, miten maailma on tullut avoimemmaksi median ja sosiaalisten verkostojen kautta, mutta siitä puuttuu empatia ja inhimillisyys.

On tunne, että olemme menettämässä tasapainon sen maailman välillä, josta tulemme, ja sen maailman välillä, jota kohti olemme menossa. Sanoituksissa kritisoidaan sosiaalisen median mahdollistamaa pinnallista vuorovaikutusta, jossa rakkaus rinnastetaan ohikiitäviin eleisiin ja aidot yhteydet korvataan pinnallisilla sitoumuksilla.

Lisäksi siinä käsitellään digitaalisten alustojen kannustamia tirkistelytendenssejä, joissa ihmiset ovat taipuvaisempia kuvaamaan tai valokuvaamaan ahdistavia tilanteita sen sijaan, että tarjoaisivat aitoa apua. Kaiken kaikkiaan kappale pohdiskelee tarvetta tasapainoisempaan lähestymistapaan teknologiaan ja viestintään, joka säilyttää inhimillisyytemme ja edistää aitoja yhteyksiä digitaalisen hälyn keskellä.”

Rute Fevereiro

Artikkeli Enchantyan mahtipontinen albumi ”Symphony of Cerberus” julkaistu ”Alone”-musiikkivideon kera julkaistiin ensimmäisen kerran KaaosZine.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top