Countless Goodbyes julkaisi videon uudesta ”Hollow”-kappaleestaan

Published: April 16, 2024

Yhtyeen viimeisimmän julkaisun ”Room Without Walls” tuoman menestyksen siivittämänä, Countless Goodbyes on valmiina esittelemään uuden kappaleensa ”Hollow”. Kappale esittelee bändin virkistävän sekoituksen modernia metallia ja metalcorea, jonka voimakas soundi saatetaan julki kunnioitusta herättävällä musiikkivideolla keskeltä jylhiä Pohjois-Norjan vuoria ja vuonoja. Laulaja Onni Kivikaarre kertoo kappaleesta seuraavaa:

“Hollow kaivautuu kaipauksen ja tyhjyyden teemoihin. Kappale sinetöi kaipuun tunteen sellaista asiaa kohtaan, jota et pysty tavoittamaan ja jossa matka eteenpäin on epäselvä. Kappaleessa resonoi tunne hukassa tai eksyksissä olemisesta, jota on kuvattu kappaleen voimakkailla lyriikoilla yhdessä musiikkivideon kanssa.”

Hollow”-kappaleen mahtipontinen soundi on luotu yhdessä tähtitiimin kanssa, johon kuuluu palkintoja voittanut Henrik Udd (tunnetaan työstä Bring Me The Horizonin ja Architectsin kanssa), Bad Omens (US) yhtyeestä tunnettu Joakim Karlsson, sekä Kat Marsh ja hänen johtamansa Choir Noir kuoro, jotka kaikki yhdessä lupaavat kaapata kuuntelijan tämän uunituoreen singlen dynaamiseen energiaan ja syviin tunteisiin.

Countless Goodbyes nappasi nopeasti median ja faniensa huomion heidän ”Cycles” esikoisalbumillaan, joka lensi suoraa Suomen fyysisen albumilistan sijalle 2 ja Suomen virallisen albumilistan sijalle 17 sen julkaisuviikolla vuonna 2019 lennättäen yhtyeen lehtien ja median polttavaksi puheenaiheeksi – samalla luoden yhtyeelle vannoutuneita faneja sosiaalisessa mediassa ja bändin keikoilla. Yhtyeen energiset live-esiintymiset ovat loppuunmyyneet klubeja ja jättäneet festivaaliyleisöjä kunnioitukseen. Countless Goodbyes on jakanut lavoja metallin jättiläisten, kuten Asking Alexandria ja August Burns Red kanssa, luoden yhtyeelle myös jo oman “tämä-on-pakko-nähdä” -statuksen.

https://www.facebook.com/CountlessGoodbyesOfficial/
https://www.instagram.com/countlessgoodbyesofficial
https://twitter.com/CGoodbyes
https://www.tiktok.com/@countlessgoodbyesband
https://www.youtube.com/channel/UCNfLQeh4yTqbXry-jjkytkg
https://ffm.bio/countlessgoodbyes
https://www.countlessgoodbyes.com

Artikkeli Countless Goodbyes julkaisi videon uudesta ”Hollow”-kappaleestaan julkaistiin ensimmäisen kerran KaaosZine.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top