Razor Cephesinden Güzel Haber

Published: January 17, 2019
İstanbul’a her gittiğimde dinlemeden dönmediğim, bir grup süper yetenekli müzisyenden oluşan Razor, yeni resmi adıyla Razor Inc. geniş ve özenle seçtikleri  ve sürekli yeniledikleri repertuvarları,  muhteşem ötesi performansları ve kaliteli duruşlarıyla Türk metal dinleyicisinin gönlüne taht kurmuş bir grup. Razor Inc, bugün Instagram  ve Facebook hesaplarında biz sevenleriyle güzel bir haber paylaştı. Sözü uzatmadan, grubun 24 Ocak Perşembe akşamı Dr Skull albümleri lansman gecesinde Dr. Razor olarak sahnede olacağını hatırlatarak, sözü kendilerine bırakıyorum.
Gelişmeleri takip edecek ve sizlere ulaştırmaya devam edeceğim.
Sevgiyle,
Lady Obscure

“Herkese merhabalar. Bundan tam 10 sene önce Razor olarak eski adıyla Dorock şimdiki adıyla DRCK TXM sahnesinde performanslarımıza başladık. Bu süreç içinde hayatlarımız değişti, gördüğümüz yüzler değişti, grup elemanlarımız değişti ancak yerimiz ve duruşumuz hiç değişmedi. Üstüne yeni yeni yerlerde, farklı şehirlerde de sizlerle buluşmaya başladık. Ancak bu kadar değişimin yanında artık Razor cephesinde de bazı adımlar atmanın zamanının geldiğini düşündük. Başta sadece bir bar ve cover grubu olmak amacıyla çıktığımız bu uzun yolda artık sizlere Razor adıyla kendimizden de bir şeyler de dinletmemiz gerektiği sonucuna ulaştık ve bize ait bir albüm yapma kararına vardık. Bununla birlikte, geçirdiğimiz bu 10 yılın 7 senesinde farklı bir konsept ile çaldığımız hafta içi programları, albüm geceleri, Laneth konserleriyle başladığımız yerli gruplarımızı anma konserleri üzerine bir de kendi albümümüz fikrini ekleyince, farklı motivasyonları tek bir ekip içinde birleştirdiğimiz Razor ismine “Inc.” kısaltmasını eklemeyi uygun gördük. Böylece zamanında bilmeden isimlerini kullandığımız Kanadalı thrash metal grubu Razor’dan da en azından kağıt üzerinde kendimizi ayırmış olurken albüm çıktığında arama yaptığınızda yaşayacağınız karmaşayı biraz da olsa çözmüş olduk 🙂

Siz bizi yine “Zagor, Rozar, Rozor, Rogor” ve hatta “LAZER” gibi isimlerle anabilirsiniz, biz neden bahsettiğinizi anlarız. Hep birlikte daha nice 10 senelere. Bizi takip etmeye devam edin. Güzel haberler gelmeye devam edecek.”

 

Music Blogs
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top