Bugimen’in İlk Albümü Nemigub, OnAir Media Reflex Etiketiyle Piyasalarda!

Published: March 28, 2016

2014’te kurulan Bugimen, Nemigub adını verdikleri ilk albümlerini  OnAir Media Reflex etiketiyle yayımladı. Üç üyesinin de hem enstrümanist hem de vokalist olduğu grup, albümlerinde trajik beş kahramanın gözünden hikayelerini seslendiriyorlar:
Tüyleri için yolunan bir kaz, savaşta çalışmak zorunda kalan bir cerrah, kendinden nefret eden bir obez, ailesi tarafından öldürülen bir eşcinsel ve bir çocuk gelin…
Hikayelerin yalnızca müzikle değil, seslerle de anlatılması gerektiğini düşünen Bugimen, her parçaya bir de intro ekliyor. 10 parçadan oluşan albümün kaydını Rage Records Stüdyoları’nda yapan grup, miks ve mastering için yine Rage Records’tan Genco Kulaksız ile çalıştılar.
Yönetmenlik ve kurgusunu Bugimen’den Gurur Bozkurt’un üstlendiğin ilk klipleri Büyümem’de, kamerada Özgür Özer, ışıkta Buğra Bağış, makyajda Melis Taze’nin yardımlarıyla Bugimen, albümdeki karakterleri canlandırıyorlar.
Söyleyecekleri, gösterecekleri çok şeylerinin olduğunu düşünen grup, bu trajedileri taşıyacakları sahnelerine hazırlanıyorlar.

Albümü Spotify üzerinden dinleyebilir, grupla ilgili gelişmeleri Facebook sayfalarından takip edebilirisiniz.

[There is a video that cannot be displayed in this feed. Visit the blog entry to see the video.]

Music Blogs
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top