PASSENGERS IN PANIC: «Καϊξής» διασκευή, videoclip, με τον σπουδαίο ηθοποιό Γιάννη Τσορτέκη

Published: April 22, 2024

image/jpeg


PASSENGERS IN PANIC: «Καϊξής» διασκευή, videoclip, με τον σπουδαίο ηθοποιό Γιάννη Τσορτέκη

Οι πάντα ανήσυχοι καλλιτεχνικά Passengers In Panic δημοσιοποίησαν ένα videoclip, στο οποίο διασκευάζουν το τραγούδι «Καϊξής» του σημαντικού ρεμπέτη μουσικού Απόστολου Χατζηχρήστου. Στο τραγούδι συμμετέχει και ο εξαιρετικός ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης.

Οι Passengers In Panic οι οποίοι αυτόπροσδιορίζονται ως heavy metal greek traditional folk metal μπάντα, στο σχετικό δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε, δίνουν τις επιπλέον πληροφορίες.

Μετά από την κυκλοφορία του ομώνυμου πρώτου δίσκου τους, οι Passengers In Panic σε συνεργασία με τον κορυφαίο Έλληνα σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιάννη Τσορτέκη (Maestro, Σκαραβαίος, Φόνισσα, Αυτή η Νύχτα Μένει) επιστρέφουν δισκογραφικά και μας παρουσιάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, ένα αγαπημένο τραγούδι της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, τον Καϊξή, σε μουσική του εμβληματικού Απόστολου Χατζηχρήστου και σε στίχους του Γιώργου Φωτίδα. Αυτή η διασκευή του Καϊξή ζωντανεύει με την φιλική συμμετοχή της ίδιας της εγγονή του Απόστολου Χατζηχρήστου, Λιάνα Μπάρδη και του Χρήστου Χαρχαλάκη και Γιάννη Μάνο στα παραδοσιακά όργανα.

Passengers In Panic
Φωνή: Ιωάννα Γαλάνη
Κιθάρα, Backing Vocals: Λέλα Αργύρη
Μπάσο: Λευτέρης Χρήστου
Τύμπανα: Φοίβος Ανδριόπουλος
Guest: Γιάννης Τσορτέκης
Φιλική συμμετοχή στα φωνητικά: Λιάνα Μπάρδη

Παραδοσιακά Όργανα:
Βιολί, λαούτο: Χρήστος Χαρχαλάκης
Γκάιντα, φλογέρα, κλαρίνο: Γιάννης Μάνος

Εδώ παρακολουθούμε το videoclip για το τραγούδι «Καϊξής» του οποίου την μουσική έχει γράψει ο Απόστολος Χατζηχρήστος και τους στίχους ο Γιώργος Φωτίδας. Κυκλοφορεί από την Protasis Music σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top