Lucky Moon - Love We Shared (Live session video) - Video
PUBLISHED:  Sep 16, 2016
DESCRIPTION:
Hør musikken her: https://LuckyMoon.lnk.to/loveID


Lucky Moon – akustisk live session til singlen ’Love We Shared’
fra EPen ”Feed on the Night”.

---

Den dansk-/amerikanske duo Lucky Moon (Sarah Hepburn og Christian Hjelm) sender EPen “Feed on the Night” på gaden d. 23/9 via Playground Music.

Men inden da, har de lavet denne fine – akustiske – live session til 1. singlen ‘Love We Shared’. ‘Love We Shared’ er indspillet i et gammelt kolonihavehus ved vandet i København. Stedets simple charme og melankoli passede godt til Lucky Moons univers, omringet af storbyens kaos i denne lille fredelige oase.

EPen FEED ON THE NIGHT er lyden og essensen af Lucky Moons univers, en samling af 6 sange, alle optaget live i studiet på to dage og nætter. Og det i MONO.

Og hvorfor MONO? Mange gamle plader, som Lucky Moon holder meget af, er optaget i mono, og netop derfor valgte duoen at indspille den i mono.

Sarah Hepburn og Christian Hjelm siger, ”Vi synes sangene på ¨Feed on the Night¨ lød bedst i mono, det klædte vores sound og gav den mere tyngde og samling. Mono gav det også en råhed og nærhed. En nærhed, som understøtter måden vi indspillede pladen på, nemlig live.”


INFO
Credit: Daniel Buchwald
www.facebook.com/luckymoonofficial

For mere info: soren@playgroundmusic.com
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top