FAT PREZIDENT

Location:
US
Type:
Artist / Band / Musician
Genre:
Hardcore / Punk
Site(s):
Label:
Moonlee Records
Type:
Indie
Od nastanka benda 1994. godine pa sve do danas Debeli Precjednik je svirao s najvećim imenima na svjetskoj punk sceni kao što su: SNFU, NOFX, NoMeansNo, Jello Biafra and GSOM, Lagwagon, Me first and the Gimme Gimmes, HC Andersen, Against Me!, A Wilhelm Scream, Ignite, H20, Toy Dolls, Down By Law, The Queers, Beatsteaks i mnogi drugi, a više od 500 odsviranih koncerata i 4 velike Europske turneje trebale bi biti najbolji pokazatelj koliko ovaj bend vrijedi i treba vidjeti uživo.
Bend je izdao tri albuma, "Rat(her) burnt his record", "Fist from east" i "Through the eyes of the innocent" i veliki broj demo snimaka, 7", a pojavili su se i na velikom broju kompilacija. Preko Italije, Francuske, Njemačke, Češke, Danske, Norveške i šire, svirali su u gotovo svim zemljama Europe i to na velikim festivalima kao što su "Deconstruction tour" i "Sziget".
Provokativni, angažirani, i socijalno osvješteni, Debeli precjednik jedan je od rijetkih bendova čiji rad, kroz intervjue i članke prati i nezavisni list Feral Tribune. Uživo eksplozivni, beskompromisni, sa snažnim osjećajem za melodiju i uvijek u petoj brzini, Debeli na najbolji način pokazuju kako zvuči hardcore punk koji sviraju.
(kopi-pejstano sa dirtyoldempire.com)
Pankografija:
1994 - Ti budan sanjaš [Demo] - MF Scum
1996 - Fat Man [7" EP] - Dirty Old Town
1998 - Rat (Her) Burnt His Record - Dirty Old Town
2001 - Tribute to Zli Farmeri [EP] - HIT Records
2003 - Fist from East - Double Penetration
2006 - Through the Eyes of the Innocent - Moonlee RecordsDEBELI PRECJEDNIK - Waste of my time @ Pannonian Challenge X
0.01 follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top