Tobictobic Idolmladih

 V
Location:
ex-Smederevo, KOSOOKOVO JE SHANGAI, RS
Type:
Artist / Band / Musician
Genre:
Electroacoustic / Alternative / Thrash
Site(s):
Label:
Kornet
Type:
Indie
ODOSMO U KINU DA STAVIMO TABLU!TobicintervjuiseLET3"Mnogo mladih ljudi „namontiranih" oko spomenika, skejteri svoje akrobacije prilagodjavaju zadatom ritmu, brojni prolaznici privuceni jakim zvukom ljubopitljivo skrecu iz Knez Mihailove u guzvu kod velike bine smestene na Trgu – slika koja je nekad otkrivala pravi duh Beograda, a sad se rekonstruise tek u specijalnim prilikama.

A onda je dosao red na Tobica Tobica, samoimenovanog „idola mladih", i njegovu ekipu koja je u publiku uvela i generacije koje su davno zavrsile sa skolovanjem. On se, najavljujuci „tresh nastup", u startu izvinio organizatorima i zamolio publiku da „ako ih bude gadjala flasama, da bar budu plasticne".

Ispostavilo se da je Tobicev tim bio najatraktivniji momenat veceri zbog svoje nepredvidive, alternativne koncepcije, koja je do skoro bila dostupna samo uzim krugovima i gotovo nezamisliva na manifestacijama ovog tipa. U publici su vidjene i Ruzica Djindjic i Vera Cukic koje su, vidno odusevljene nakon koncerta, prisle do ograde iza bine i cestitale selektoru Tobicevog muzickog tima, Goranu Bogunovicu."

Dnevni list "24 sata" 17. 9. 2007.
0.02 follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top