ELS SURFiNG SiRLES - UK a Cavall - Video
PUBLISHED:  May 26, 2011
DESCRIPTION:
Actuació dels Surfing Sirles a Pop Ràpid. Els Surfing Sirles són: Martí Sales (veu i guitarra), Guillem Caballero (teclat i veus), Uri Caballero (guitarra) i Xavi Garcia (bateria). El seu disc Els Surfing Sirles està editat amb el segell Banckrobber.

Caixeres que són zombis, pubilles de cuixa forta, gats atropellats, passejos bucòlics per la Fageda, Nicolau Casaus i altres xicotets bandolers, paios punks rumberos, fricandó i pobles de stars.

Nascuts per ser carn d'olla, el nostre primer concert va ser, devia ser l'any 1998, més o menys, en la ladera del Tibidabo. Després: bateries morts per sobredosi, concerts al Guinarbronx, periodes de rehabilitació existencial, concerts amb més gossos que persones, el comeback predit-als-vàters en forma de maqueta gràcies a Mr.Colomo i l'Albrícias, afonies vàries, Tripartits Invertits, festes de Gràcia, Bolívars diversos, vallcarquisme militant, Sugars infinits, el desitjadíssim disc gràcies a Bankrobber i un futur esplendorosament sirlero davant nostre. I vostre.

http://www.myspace.com/surfingsirles
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top