NISEI

Location:
Barcelona, Barcelona, Es
Type:
Artist / Band / Musician
Genre:
Rock / Dub
Site(s):
Label:
Bcore
Type:
Indie
Nisei hem decidit aturar tota activitat del grup per un temps indeterminat.
Abans que acabi l'any editarem l'split 7" Nisei & Za! "Chez Alphonse #1" (Gandula/Bcore, 2010) i el presentarem en un concert a Barcelona a principis d'any.
Gràcies a tots els que ens heu acompanyat durant aquests anys!
Fins aviat,
Marc, Edu, Cristian i Alfons.
----
Nisei hemos decidido parar toda actividad del grupo por un tiempo indeterminado.
Antes de que acabe el año editaremos el split 7" Nisei & Za! "Chez Alphonse #1" (Gandula/Bcore, 2010) y lo presentaremos en un concierto en Barcelona a principios de año.
Gracias a todos los que nos habéis acompañado durante todos estos años!
Hasta pronto,
Marc, Edu, Cristian i Alfons.NISEI "Una Setmana Sencera" (Apolo, 2009).A Vilassar de Mar (Barcelona) va néixer el 2002 aquesta banda de rock lliure i experimental. Començant a com a trio (Cristian guitarra i veu, Alfons bateria i Edu baix), s’autoeditaren una maqueta que els portà a fitxar per BCore el 2004, per publicar el que fou un dels discs de debut més interessants d’aquell any, “More Light”.
No va ser fins el 2007 que en Marc Balfagón (guitarra) es va unir al grup cpm a quart membre, per construir l’esperada continuació del seu debut: “Continents” (BCore, 2007). Per a sorpresa de molts, Nisei van optar llavors per fer totes les lletres en català, alhora que donaren un gir instrumental interessantíssim cap al dub i altres músiques. Aquí, en Cristian no només toca la guitarra, sinó que pot alternar-la amb teclat i trompeta, donant molts més matisos a la música dela banda. Podríem enquadrar el seu estil dins de coordenades tan dispars com tota la tradició de dissonàncies present a bandes com Shellac, Slint o June of 44, amb passatges d’experimentació similars a The Ex, Akron Family, Moonshake o Fugazi.
En tots aquests anys, Nisei han realitzat més d’un centenar de concerts participant a festivals com el Primavera Sound, Festimad, Tanned Tin o Sónar, han girat per Espanya i Anglaterra i han tocat junt a bandes tan mítiques com Karate, Hoover o The Ex. A més, han col·laborat activament amb els barcelonins Za! (que ocasionalment els fan de secció de vents), realitzant concerts conjuntament en marcs tant especials com el FAD o el Sónar.
Cada cop més alliberats de qualsevol lligam estilístic, Nisei afronten la gravació del seu tercer disc amb la publicació a finals d’any d’un 7” compartit amb Za!, “Chez Alphonse #1” (Gandula/Bcore, 2010), en el que mostren la seva última mutació. NISEI
"Continents" NISEI
"More
Light "
0.02 follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top