METAL CHURCH: Νέο album τον Μάϊο – Ακούστε το πρώτο single! (video)

Published: March 24, 2023

 

 

 

Οι METAL CHURCH πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 13ο studio album με τίτλο "Congregation Of Annihilation" στις 26 Μαΐου via Rat Pak Records (America) & Reaper Entertainment (Europe).

 

Πρόκειται για την πρώτη κυκλοφορία τους μετά το θάνατο του θρυλικού frontman τους Mike Howe που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2021.

Ο νέος τους τραγουδιστής Marc Lopes (Ross the Boss / Let Us Prey) συμπληρώνει το line up με τους  Kurdt Vanderhoof, Rick Van Zandt, Steve Unger και drummer Stet Howland.

 

 

Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον Kurdt Vanderhoof, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Αυτό το άλμπουμ ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην κληρονομιά των Metal Church. Μου αρέσει πολύ. Είναι μια νέα προσέγγιση για εμάς κατά κάποιο τρόπο, αλλά και μια επιστροφή στις απαρχές των Metal Church ως μέρος του κινήματος New American Thrash Metal. Αυτός ο δίσκος περιέχει μερικά από τα πιο επιθετικά τραγούδια που έχουμε ηχογραφήσει. Ελπίζω να αρέσει στους οπαδούς όσο και σε εμάς».

Ο νέος τραγουδιστής τους Marc Lopes δήλωσε με τη σειρά του τα εξής : “Είναι μεγάλη μου τιμή που συμμετέχω στη συνέχεια της κληρονομιάς των Metal Church. Το να δουλέψω με τον Kurdt και το συγκρότημα που ήταν για μένα τεράστια επιρροή όσο μεγάλωνα ήταν τουλάχιστον μια σουρεαλιστική εμπειρία. Για μένα δεν είχε νόημα να προσπαθώ να μιμηθώ ό,τι είχε ήδη γίνει στην τελειότητα. Έτσι, με σεβασμό στο παρελθόν, προχωρήσαμε σε ένα νέο κεφάλαιο και εδώ είμαστε!».

 

Ακούστε παρακάτω το νέο τραγούδι με τίτλο "Pick A God and Prey"!

 

 

 
Tracklist - Congregation Of Annihilation

1)    Another Judgement Day
2)    Congregation of Annihilation
3)    Pick A God and Prey
4)    Children of the Lie
5)    Me The Nothing
6)    Making Monsters
7)    Say a Prayer with 7 Bullets
8)    These Violent Thrills
9)    All That We Destroy
10)  My Favorite Sin (Bonus Track)
11)  Salvation (Bonus Track)

 

Connect with Metal Church at:
Website: https://www.metalchurchofficial.com
Facebook: https://www.facebook.com/OfficialMetalChurch
Instagram: https://www.instagram.com/metalchurchofficial/
Twitter: https://twitter.com/metalchurchis1

 

Photo Credit: Rat Pak Records

The post METAL CHURCH: Νέο album τον Μάϊο – Ακούστε το πρώτο single! (video) appeared first on Rock Overdose / Rock - Metal Music.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top