DESMOND CHILD στο RockOverdose: “Ετοιμαστείτε για ένα ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ στο Ηρώδειο! “

Published: June 24, 2022

 

 

Ο βραβευμένος με Grammy Αμερικανός τραγουδοποιός και παραγωγός, DESMOND CHILD, μιλά στο RockOverdose για την επερχόμενη συναυλία του στο Ηρώδιο κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, μια παράσταση που τα παγκόσμια φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα υποστηρίζοντας τη διεθνή εκστρατεία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

 

Στην πολύ φιλική και χαλαρή συνομιλία μας, ο Desmond Child, απαντά με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις μας και περιγράφει με λεπτομέρεια μερικές από τις καλύτερες στιγμές της πλούσιας καριέρας του που μετρά σχεδόν έξι δεκαετίες!

 

 

 

Enjoy!

 


 

 

 

RockOverdose: Γεια σου Desmond! Σε καλωσορίζω στο RockOverdose.gr! Είναι τιμή για εμάς να σε έχουμε στον web-zine μας και επίσης μεγάλη χαρά να μιλήσουμε μαζί σου! Πώς είσαι αυτές τις ημέρες; 

 

DESMOND CHILD: Περνάω φανταστικά, κάνω πρόβες για την παράσταση «Desmond Child Rocks The Parthenon» που πρόκειται να γίνει στις 27 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού! Αυτή η συναυλία είναι αφιερωμένη στο να φέρει την παγκόσμια προσοχή στην επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα!

 

 

 

RockOverdose: Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και υπέροχο project, για το οποίο θα μιλήσουμε φυσικά σε αυτή τη συνέντευξη! Αλλά πρώτα από όλα θα ήθελα να σας ρωτήσω τι σε ενέπνευσε να γράψεις μουσική και γενικά να ασχοληθείς με τη μουσική βιομηχανία. Η μητέρα σου σίγουρα ήταν έμπνευση για σένα;

 

 

 

DESMOND CHILD: Η μητέρα μου ήταν η Κουβανή τραγουδοποιός Elena Casals,  γνωστή ως "La Musa", έτσι μπορώ να πω ότι μεγάλωσα μέσα στη μουσική βιομηχανία. Ο θείος μου ήταν χορευτής στο νυχτερινό κέντρο Tropicana στην Αβάνα και παντρεύτηκε την Olga Guillot, την πιο διάσημη Κουβανή τραγουδίστρια του μπολερό – εννοώ ότι επινόησε το στυλ του μπολερό!

 

 

 

RockOverdose: Ποιο από τη μακρά λίστα των τραγουδιών σου ήταν πιο δύσκολο (συναισθηματικά ή τεχνικά) να γραφτεί και γιατί;

 

 

DESMOND CHILD: Δεν έχω πραγματικές δυσκολίες στο να γράφω τραγούδια… Έχω δυσκολίες σε άλλους τομείς της ζωής μου… αλλά η μουσική είναι πάντα εκεί! Έρχεται αυτόματα! Δεν έχω πρόβλημα να γράψω ένα τραγούδι, γιατί αυτό είναι το καταφύγιό μου και το γεγονός ότι ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ σε αυτό και σε άλλες πτυχές της μουσικής...  Όπως ξέρεις, στη μουσική βιομηχανία  πρέπει να περιμένεις τη δισκογραφική εταιρεία να αποφασίσει ποιο είναι το σωστό τραγούδι, επίσης έχεις τον μάνατζερ, τον κομμωτή, τον φίλο, τη φίλη… όλους αυτούς να "ουρλιάζουν" και να αποφασίζουν για τη μοίρα σου. Αλλά όταν κάθομαι να γράψω ένα τραγούδι, δε χρειάζεται να περιμένω μπορώ να το γράψω εδώ και τώρα!

Πάντα εμπνέομαι, δεν χρειάζομαι έμπνευση! Όταν είναι ώρα για δουλειά, (η έμπνευση) είναι εκεί για μένα! Αν περίμενα έμπνευση δεν θα ήμουν πουθενά… γιατί η έμπνευση είναι σαν το αεράκι, μερικές φορές φυσάει μερικές φορές δεν φυσάει. Για μένα είναι διαφορετικό συναίσθημα. Δεν προέρχεται από κάπου, είναι από το να ξέρω ότι έχω την αυτοπεποίθηση να βρεθώ μέσα του και το ίδιο ισχύει για τις περισσότερες από τις συνεργασίες μου με συγκροτήματα και solo καλλιτέχνες.

 

 

 

 

RockOverdose: Οι συνεργασίες σου με διάφορους διάσημους καλλιτέχνες όλων των ειδών μουσικής είναι πραγματικά εκπληκτικές! Ωστόσο, υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης/συγκρότημα που θα ήθελες να έχεις συνεργαστεί αλλά δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα;

 

 

 

DESMOND CHILD: Τα αγαπημένα μου συγκροτήματα από μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι η βρετανική pop , από τις δεκαετίες του '80 - '90 … Άρα, όλη μου τη ζωή ήθελα να δουλέψω με τους Duran Duran, αλλά δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο ακόμα! Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί τους…

Είναι τόσοι πολλοί … Pet Shop Boys, Tears For Fears … Μου αρέσουν όλα όσα έχουν να κάνουν με εκείνη την περίοδο, γιατί εκείνη την εποχή έγραφα την αντίθετη μουσική «hard rock», «stadium rock»! Λατρεύω τη δροσιά της βρετανικής pop!

 

 

 

 

RockOverdose: Οι στίχοι των τραγουδιών σου περιγράφουν μερικές  προσωπικές σου εμπειρίες ζωής, πώς μπορείς και διαλέγεις ποιο τραγούδι ταιριάζει σε ένα συγκρότημα ή καλλιτέχνη που μπορεί να ερμηνευτεί με τον τρόπο που εσύ το νιώθεις;

 

DESMOND CHILD: Λοιπόν, δεν πάει έτσι ακριβώς … Η δουλειά μου είναι να νιώθω αυτό που νιώθουν οι καλλιτέχνες. Δεν είναι ότι το δικό μου συναίσθημα μπαίνει πάνω από μια μπάντα για να το εκφράσει. Η δουλειά μου είναι να μπω μέσα στο συγκρότημα και στους θαυμαστές επίσης, την κουλτούρα, τον κόσμο, τον ήχο της μπάντας με την οποία συνεργάζομαι. Γίνομαι μέλος της μπάντας για το χρονικό διάστημα που συνεργάζομαι μαζί τους. Είναι έτσι για μένα, δεν είναι προσωπικό, παρόλο που πολλές καταστάσεις από την προσωπική μου ζωή μπαίνουν μέσα στα τραγούδια, αλλά το αποτέλεσμα προέρχεται μέσα από τη συνεργασία. Τα άτομα με τα οποία συνεργάζομαι φέρνουν την ιστορία τους σε εμένα και όταν είναι περισσότερα από ένα άτομα, έχω περισσότερες ιστορίες που αναμειγνύονται μεταξύ τους.

 

Δεν είναι σαν να περιμένω να μου βγει ένα συναίσθημα όταν γράφω κάποιο τραγούδι. Έχω ενσυναίσθηση και την ικανότητα να συμπάσχω αμέσως όταν μου λένε την ιστορία τους, είτε κάτι με κάνει να γελάσω είτε να κλάψω μέσα σε δευτερόλεπτα, μπορώ να πω αμέσως «Οκ! Αυτό είναι!". Τότε όλα βγαίνουν μέσα από αυτό!

 

Αλλά νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι να τί νιώθω εγώ, αλλά το τί νιώθουν αυτοί! Αν ο τραγουδιστής δεν αισθάνεται αυτό που πρόκειται να τραγουδήσει, ενώ ηχογραφεί το τραγούδι ή όταν είναι στη σκηνή, κανείς δεν θα το νιώσει! Αυτό συμβαίνει γιατί το συναίσθημα, η αλήθεια αυτών που λένε,  πρέπει να είναι ζωντανή μέσα στον ήχο. Δεν μπορείς απλά να φτιάξεις κάτι με τον υπολογιστή και να αποφασίσεις «Ω! Είναι καλό συναίσθημα!». Αυτό μπορεί να λειτουργήσει με τη dance μουσική που έχει επαναλήψεις,  αλλά με την pop, rock ή την κλασική ή οποιοδήποτε είδος μουσικής πρέπει να το νιώθεις!

 

 

 

 

RockOverdose: Μπορείς να προβλέψεις την επιτυχία ενός τραγουδιού; Ποια είναι η μυστική συνταγή της επιτυχίας;

 

 

 

DESMOND CHILD: Δεν μπορείς να το προβλέψεις  γιατί υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία εκτός ελέγχου. Μπορώ να γράψω ένα τραγούδι και μετά μόλις τελειώσω αρχίζει η περιπλοκή... Ποιος θα το πει; Πώς θα το πει; Πώς θα κάνουμε τον δίσκο; Ποιος θα το παραδώσει στη δισκογραφική; Ποιος θα το ακούσει; Έχουν καλή διάθεση εκείνη τη μέρα ή έχουν κακή διάθεση; Θα αποφασίσουν να πατήσουν το κουμπί και να πουν «Ναι! Θα πάμε μέχρι το τέλος με αυτό!»; Και μετά στην πορεία… Θα το παίξουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί; Θα το προωθήσει ο διευθυντής του προγράμματος; π.χ. όπως το «Living On A Prayer», αυτό είναι το τραγούδι της εποχής μας! Επίσης μετά,  τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι δημοσιογράφοι, το marketing, οι promoters … κοιτάξτε πόσοι άνθρωποι συμμετέχουν για να γίνει ένα τραγούδι επιτυχία! Και μιλάμε για ένα τραγούδι! Όχι δύο! Ένα!

 

Έτσι, το μόνο που έχω υπό έλεγχο είναι η δημιουργική μου εμπειρία στο γράψιμο ενός τραγουδιού. Τότε αρχίζουν όλα τα προβλήματα. Το γεγονός ότι είχα τόσες πολλές επιτυχίες εδώ και έξι δεκαετίες αποτελεί κατά κάποιο τρόπο ένα θαύμα αλλά μπορώ να πώ πως πάντα ήμουν τυχερός! Και ίσως λόγω της εμπειρίας μου, τα τραγούδια στα οποία έχω δουλέψει είναι ανταγωνιστικά και μπορεί να είναι καλύτερα από ένα τραγούδι που ο συν-δημιουργός μπορεί να είχε βρει με έναν άλλο ή να το έγραψε μόνος του. Ίσως τα μέρη που γράφω εγώ τους βοηθούν περισσότερο, οπότε τα τραγούδια μου επιλέγονται πιο συχνά. Το ίδιο συμβαίνει και στην αγορά, ξαφνικά ίσως υπάρχει κάποιο στοιχείο  μέσα σε ένα τραγούδι που να κάνει τον κόσμο να το ζητά συνέχεια:  «Παίξτε αυτό! Παίξτε αυτό!» και αυτό κάνει ένα τραγούδι hit!

Επομένως, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για το πώς θα πάει και για αυτόν τον λόγο είναι σαν την ίδια τη ζωή. Μπορείς να προβλέψετε εάν αυτή τη νύχτα αυτή θα επιστρέψεις στο σπίτι; Δηλαδή, τι μπορούμε να προβλέψουμε; Σχεδόν τίποτα, εκτός από το ότι ο ήλιος και το φεγγάρι θα είναι εκεί αλλά και πάλι ίσως όχι, ο ήλιος ναι, θα είναι εκεί αλλά το φεγγάρι ίσως ξαφνικά κάτι να το χτυπήσει και να εξαφανιστεί!

Γι' αυτό η μουσική είναι μια συναρπαστική "επιχείρηση",  γιατί είναι μια αντανάκλαση της ζωής με πολλούς τρόπους! Γράφεις για τη ζωή και μετά ο τρόπος που εξελίσσεται μοιάζει με τη ζωή! Δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάντα. Κάθε τραγούδι έχει ένα δικό του ταξίδι, μερικές φορές αυτό το ταξίδι είναι να μη πάει πουθενά, να μείνει στο πίσω μέρος ενός φακέλου και 20 χρόνια αργότερα κάποιος να σου ζητάει ένα τραγούδι που έχει τον ίδιο ακριβώς τίτλο ή  να ταιριάζει με τον τίτλο μιας ταινίας. Βρίσκω το τραγούδι το στέλνω και αν είμαι τυχερός το τραγούδι θα μπει στην ταινία, επομένως είναι σαν τη ζωή, δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα συμβεί. Αυτό είναι που το κάνει πιο συναρπαστικό ή απογοητευτικό! Υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την έκβαση μιας κατάστασης...

 

 

 

 

RockOverdose: Φυσικά! Λοιπόν, η επερχόμενη ζωντανή σου εμφάνιση εδώ στην Ελλάδα, μαζί με όλους αυτούς τους σπουδαίους καλλιτέχνες, για αυτόν τον ιδιαίτερο λόγο  - να υποστηρίξετε την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για εμάς!  Πώς δημιουργήθηκε αυτή η υπέροχη ιδέα που τελικά θα γίνει πραγματικότητα;

 

 

 

DESMOND CHILD: Η ιδέα του «Desmond Child Rocks The Parthenon» ήρθε από τον σπουδαίο Φοίβο! Καθόμασταν μαζί με έναν άλλο σπουδαίο φίλο τον Γιώργο Λεμπέση και με ρώτησαν "Desmond, πότε θα έρθεις στην Αθήνα να πεις τα τραγούδια σου;" και είπα "Φέρτε με στην Αθήνα!" Και το έκαναν! Οργάνωσαν τα πάντα, από τη Spicy events.  Η ιδέα ήταν να παίξω στο Ηρώδειο και είναι μεγάλη μου τιμή! Μου έλεγαν όλο και περισσότερα για την ιστορία και σκέφτηκαν ότι πρέπει να το κάνουμε αυτό ως όφελος για να υποστηρίξουμε την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα! Αυτό θα έφερνε την προσοχή του κόσμου στο σκοπό αυτό, και  θα ενώσει πολλές φωνές στο σκοπό αυτό.  Έτσι όλοι συνέχισαν την ιδέα και από ιδέα έγινε πράξη.

Είμαι τόσο χαρούμενος που οι καλεσμένοι μου αστέρες όπως οι Alice Cooper, η Bonnie Tyler, Rita Wilson, Sakis Rouvas, το υπέροχο φινλανδικό συγκρότημα The Rasmus, Kip Winger ... Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έρχονται μαζί για να βοηθήσουν να ζωντανέψει αυτή η παράσταση! Είναι όλα τα τραγούδια με τα οποία έχω συνεργαστεί, τραγούδια στα οποία πήρα μέρος. Μερικές φορές μπορεί κάποιος καλλιτέχνης να μην έχει τραγουδήσει το τραγούδι αλλά να του άρεσε κι έτσι  θα το πει εκεί ... Έτσι θα ερμηνευθούν τραγούδια των Bon Jovi, τραγούδια των Aerosmith, των Kiss, τραγούδια των Rasmus... Έχω γράψει και είμαι συμπαραγωγός στο album τους "Black Roses", και θα υπάρχουν τραγούδια από αυτό και μάλιστα είχαμε το κομμάτι"Jejabel" που κέρδισε τον φινλανδικό διαγωνισμό της Eurovision. Επίσης,  η Bonnie Tyler  - Ω! Θεέ μου! - τραγουδούσε τα τραγούδια μου πριν τη γνωρίσω, με τον παραγωγό Jim Steinman και τραγούδησε ένα τραγούδι μου που έγινε επιτυχία "If You Were a Woman (and I Was a Man)" από τότε συνεχίσαμε να δουλεύουμε μαζί, οπότε θα πει τρία τραγούδια που  όλα τα έχω κάνει μαζί της. Κάπως έτσι θα πάει, με hits των τελευταίων έξι δεκαετιών!

 

 

 

RockOverdose: Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που έχετε προσκαλέσει και δεν κατάφερε να συμμετάσχει στο show; 

 

 

 

DESMOND CHILD: Λοιπόν, πολλοί καλλιτέχνες είναι σε περιοδεία αυτό τον καιρό, οπότε δεν ήταν διαθέσιμοι, δεν μπορούσαν να έρθουν ... Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που όσοι συμμετέχουν μπόρεσαν. Νομίζω ότι κανείς δεν θα ζητήσει τα χρήματά του πίσω! Νομίζω ότι όλοι θα χαρούν να συμμετάσχουν σε αυτή την παράσταση!

Επίσης το show θα σκηνοθετήσει ο Φωκάς Ευαγγελινός και έχει δημιουργήσει ένα υπερθέαμα! Έχει στήσει μια ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, τα φώτα ... όλα είναι υπεράνω προσδοκιών! Και με κάνει να ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι πώς θα είναι η παράσταση! Δεν είναι μια παράσταση που κάποιοι απλά θα τραγουδήσουν, αλλά θα είναι κάτι σαν μιούζικαλ του Broadway και δεν πρέπει να το χάσετε γιατί αυτό συμβαίνει μια φορά στη ζωή και μόνο για μια νύχτα! Το δουλεύουμε εδώ και 7 μήνες!

Είναι πολύ συναρπαστικό γιατί πάντα ήθελα να γίνω star, αλλά δεν ήταν η μοίρα μου, η μοίρα μου ήταν να γίνω επιτυχημένος hitmaker! Δεν θα είχα τόσες πολλές επιτυχίες στη ζωή μου αν ήμουν solo καλλιτέχνης, κρατώντας τα τραγούδια για μένα και να περίμενω δύο χρόνια για να βγει ένα τραγούδι ... Έτσι, αν συγκεντρώσεις όλες τις επιτυχίες, οι δίσκοι που έχω πουλήσει και τα πάντα ... μιλάμε για σχεδόν 5 εκατοντάδες εκατομμύρια δίσκους,  δισεκατομμύρια streams...

Κάθε φορά που έρχομαι στην Αθήνα και μπαίνω σε ταξί, κάθε σταθμός παίζει τα τραγούδια μου και ρωτάω αν ο οδηγός το έκανε επίτηδες! Αλλά όχι, οι επιτυχίες παίζουν ασταμάτητα! Είναι τόσο υπέροχο να βρίσκεσαι σε μια χώρα που αγαπά τη rock και λατρεύει τη μουσική μου! Αγαπώ επίσης τον Φοίβο, είναι μια ιδιοφυΐα και το περασμένο καλοκαίρι γράψαμε ένα τραγούδι μαζί με τον Alice Cooper και τον Andreas Carlsson και θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί. Το κάναμε πριν από πολλά χρόνια, καθώς κάναμε συμπαραγωγή και συν-γράψαμε ένα album για τον Σάκη Ρουβά που λέγεται «Όλα Καλά», είμαστε τόσο χαρούμενοι που ξαναβρεθήκαμε και ο Σάκης θα έρθει να τραγουδήσει!

 

 

 

 

 

RockOverdose: Ναι! Πολύ γνωστό τραγούδι και σημαίνει «Όλα θα πάνε καλά»! Υποθέτω ότι ξέρεις κάποιες ελληνικές λέξεις...

 

 

DESMOND CHILD: Ναι αλλά δεν μπορώ να τα πω στην κάμερα! (γέλια) Ξεκινά με "μ"... και τελειώνει σε "ακας"  Η πιο γνωστή ελληνική λέξη! Όπως αυτό που έχουμε στις ΗΠΑ, που ξεκινά με "f" και τελειώνει σε "uk"...(γέλια)

 

 

 

 

RockOverdose: Λοιπόν...Θα ήθελες να αποκαλύψεις άλλα νέα για τα επόμενα βήματά σου;

 

 

 

DESMOND CHILD: Ναι! Δουλεύω την αυτοβιογραφία μου "Desmond Child - Living On A Prayer, Big Songs, Big Life" με τον David Ritz, τον συν-συγγραφέα μου. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό νομίζω εδώ και 6 χρόνια ... Το θέμα είναι ότι είμαι ακόμα ενεργός, οπότε κάθε φορά που γυρνάμε, έχω να γράψω για κάτι και έτσι προσθέτω συνέχεια στο βιβλίο και απλά δεν τελειώνει! Αλλά τελικά έβαλα ένα όριο πέρυσι  με τη δουλειά μου μαζί με την Barbara Streisand και ήταν η πιο μεγάλη συγκίνηση της ζωής μου να δουλέψω μαζί της και ελπίζω να δουλέψω για λίγο ακόμα, της έχω γράψει μερικά τραγούδια αλλά δεν το ξέρει ακόμη! Έχω περίπου 6 τραγούδια να της δώσω ... όταν επιστρέψω!

Ξέρεις... όταν δουλεύεις με κάποιον τέτοιου βεληνεκούς, ξέρεις η καριέρα της ξεκίνησε το 1962 υπογράφοντας στην Colombia Records, είναι εκεί εδω και 60 χρόνια στην ίδια δισκογραφική εταιρεία, έχει εξαιρετικό έργο!

Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί τους ... Θα ήθελα να συνεργαστώ επίσης με την Adele, νομίζω ότι είμαι τέλειος για εκείνη, τραγουδάει κάποιο είδος soul μουσικής, αλλά δεν νομίζω ότι με γνωρίζει ... "Adele! Τηλεφώνησέ μου, σε παρακαλώ!"

 

 

RockOverdose: Πριν κλείσουμε, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στο ελληνικό κοινό;

 

 

DESMOND CHILD: Θέλω απλώς να ενημερώσω τους θαυμαστές μου και τον κόσμο εδώ στην Ελλάδα πόσο πολύ αγαπώ αυτή τη χώρα! Ο σύζυγός μου και οι δύο γιοι μου Roman & Nyro,  ερχόμαστε στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια. Αυτό είναι το 15ο ταξίδι μας στην χώρα και δεν ερχόμαστε ως τουρίστες αλλά ως οικογένεια, μένουμε εδώ , δεν τριγυρνάμε απλά!  Λατρεύω την Ελλάδα και τους ανθρώπους της και ίσως του χρόνου επιστρέψουμε και κάνουμε ένα "Rock Symposium"!  Το συζητάω  με τον Φοίβο , θα μπορούσαμε να το κάνουμε για μια εβδομάδα, θα μπορούσαμε να καλέσουμε ανθρώπους να μιλήσουν για τη ροκ μουσική, τη σύνθεση και την παραγωγή τραγουδιών... Θα ήθελα πολύ να το κάνω αυτό, θα ήταν πολύ ιδιαίτερο!

 

Δουλεύω επίσης πάνω σε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου, το οποίο στην πραγματικότητα γυρίζεται αυτή τη στιγμή, η δημιουργία του show μου εδώ,  όλα βιντεοσκοπούνται και θα είναι μέρος του ντοκιμαντέρ της ζωής μου. Πριν από εννέα χρόνια κυκλοφόρησε ένα άλλο ντοκιμαντέρ για τους δύο γιους μου που ονομάζεται "Two: The Story Of Roman & Nyro", (μας δείχνει τα  τατουάζ που έχει με τα ονόματα των δύο γιων του) ήταν εννέα ετών όταν το τελειώσαμε και είναι οι αφηγητές αυτού του ντοκιμαντέρ, είναι πολύ χαριτωμένο!

Θέλω επίσης να κάνω παραστάσεις στο Broadway, έχω ιδέες και έχω γράψει μια που μου πήρε 15 χρόνια για να γράψω, αλλά μετά ήρθε ο Covid και η πρόοδος σταμάτησε. Θα ήταν υπέροχο να κυκλοφορήσει μια μεγαλύτερη ιστορία από ένα σύντομο τραγούδι και αυτή είναι μια πρόκληση που θα ήθελα να πετύχω στη ζωή μου!

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θέλω να κάνω! Συνεχίζω να κάνω αυτό που κάνω και ελπίζω να υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες στο δρόμο μου,  π.χ. να γράψω ένα τραγούδι για μια ταινία, για μια ταινία κινουμένων σχεδίων ...  Τώρα που οι γιοι μου μεγάλωσαν, είμαι πιο ελεύθερος. Μπορώ να ταξιδέψω και να κάνω περισσότερα πράγματα ...

 

 

 

 

RockOverdose: Λοιπόν Desmond, πρέπει να σε ευχαριστήσω πολύ για αυτή τη συνέντευξη. Ραντεβού τη Δευτέρα 27 Ιουνίου,  σε αυτή τη μοναδική παράσταση στο Ηρώδειο! Πρέπει να πω ότι το περιμένουμε από τότε που μου το είπε ο Φοίβος ​​σε συνέντευξη μαζί του πριν από 6 μήνες και τελικά έγινε πραγματικότητα!

 

 

 

 

DESMOND CHILD: Ναι! Λατρεύω τον Φοίβο, είναι ένας πραγματικός rocker και μπορώ να πω ο αδερφός μου εδώ στην Ελλάδα και μου αρέσει να κάνουμε πράγματα μαζί! Ενθαρρύνω τον κόσμο να έρθει σε αυτό το σόου που θα είναι μια εμπειρία ζωής!

 

 

Info : "Desmond Child Rocks The Parthenon"

Buy tickets here: https://viva.gr/.../desmond-child-rocks-the-parthenon/

 

 

 

Για το RockOverdose, 

Ζήσης Πετκανάς

 

Επιμέλεια ερωτήσεων/ transcript/μετάφραση: Βιβή Ζαπαντιώτου

 

Photos: www.desmondchild.com

 

 

The post DESMOND CHILD στο RockOverdose: “Ετοιμαστείτε για ένα ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ στο Ηρώδειο! “ appeared first on Rock Overdose / Rock - Metal Music.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top