CARPENTER BRUT: Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για την συναυλία της Αθήνας.

Published: September 30, 2022

Ανακοινώθηκε το χρονολόγιο της συναυλίας του Γάλλου synthwave τιτάνα Carpenter Brut στην Αθήνα, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Gagarin 205 Live Music Space και θα είναι το εξής:

 

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ:

20:30 - Doors open

20:55 - Sierra

22:00 - Carpenter Brut

 

▶ Τα εισιτήρια κοστίζουν 25€ (προπώληση) και 30€ (ταμείο).

▶ Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του (ενδεικτικά Public, Media Markt, Wind κ.α.). Οι μεταπωλητές ηλεκτρονικών εισιτηρίων, παρακρατούν προμήθεια βάσει των τιμοκαταλόγων τους.

▶ Προπώληση hard copy εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω των καταστημάτων Le Disque Noir Records (Θεμιστοκλέους 29, Αθήνα), Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Αθήνα) και Crust (Πρωτογένους 13, Αθήνα).

 

 

Ο Carpenter Brut έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στις 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου αντίστοιχα. Εντυπωσιακά φώτα, laser show, video wall, synthwave ατμόσφαιρα και δυνατές μελωδίες σε ένα show που θα αφήσει ιστορία!

 

Μετά από 130 συναυλίες σε όλο το Βόρειο Ημισφαίριο, για την περιοδεία "Leather Patrol", ο Γάλλος synthwave τιτάνας, επέστρεψε τον Απρίλιο του 2022 με το νέο του δισκογραφικό αριστούργημα, το καταιγιστικό "Leather Terror", δεύτερο μέρος της τριλογίας "Leather" και διάδοχο του "Leather Teeth" του 2018. Το νέο πόνημα του, ξεκάθαρα σηματοδοτεί την πιο γόνιμη περίοδό του project, ενώ λάμπει δια διακεκριμένων guest συμμετοχών, όπως εκείνες των Alex Westaway (Gunship), Greg Puciato (Dillinger Escape Plan, Killer Be Killed), Ben Koller (Converge) Johannes Andersson aka Jonka (Tribulation), Kathrine Shepard (Sylvaine) και Ulver. Δεν είναι τυχαίο πως ο Carpenter Brut έχει ανακηρυχθεί από το Kerrang magazine μία εκ των "Best Live Bands On Earth" ενώ εμφανίστηκε ζωντανά στην απονομή των βραβείων του περιοδικού Metal Hammer, ως τιμώμενος guest.

 

Κοινωνός της επίκαιρης αναβίωσης του 80's neon culture, με την τριλογία "Leather" άλλωστε να αποτελεί το soundtrack μίας φανταστικής ταινίας του 1987, ο Carpenter Brut στρετσάρει την χρήση των synths σε δυσθεώρητο βαθμό, κι έτσι στο "Leather Terror" παρουσιάζεται πιο ηλεκτρισμένος, βίαιος και κατασταλαγμένος παρά ποτέ. Η ιστορία του τρελού επιστήμονα / φοιτητή Bret Halford, που αποφασίζει να γίνει rock star για να κατακτήσει τη γυναίκα των ονείρων του, αποτυπώνεται ναι μεν στιχουργικά, αλλά αντικατοπτρίζει έντονα και όλη την δημιουργική φιλοσοφία του album, εκείνη ενός διχασμένου ανθρώπου με τις προσωπικότητες του κατά συρροήν δολοφόνου και του καλλιτέχνη σε μία διαρκή μάχη μεταξύ τους, χωρίς νικητή.

 

Το αποτέλεσμα; Τολμηρό, στιβαρό, αναγεννημένο από το σκοτάδι, με μια επιδεικτική αδιαφορά για νόρμες και κανόνες, παραδίδει σεμινάρια σύγχρονης synthwave με εθιστικά catches που θα ζήλευαν εξίσου μια ατμοσφαιρική industrial metal μπάντα και ένας edgy pop ερμηνευτής. Let there be leather!

 

 

Την συναυλία θα ανοίξει η Γαλλίδα Sierra που στο υλικό της συνδυάζει βία, μελαγχολία, γλυκύτητα και ωμότητα, προσμειγνύοντας ατμόσφαιρες και μουσικά στυλ, με σκοπό την δημιουργία ενός σύμπαντος που δανείζεται περίτεχνα στοιχεία εξίσου από την synthwave, την EBM και την darkwave.

 

▶ Δημοσιογραφική επικοινωνία: 3plabgr@gmail.com

▶ Εταιρεία παραγωγής: comoestaevents@gmail.com

 

The post CARPENTER BRUT: Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για την συναυλία της Αθήνας. appeared first on Rock Overdose / Rock - Metal Music.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top