BLACK SKY GIANT: Επιστρέφουν με το “Falling Mothership”

Published: January 25, 2022

 

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του sold out πλέον "Planet Terror", οι Αργεντινοί Black Sky Giant επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουριο album ακραιφνούς instrumental heavy rock.

Overview

Η πρόοδος είναι ένα δύσκολο μονοπάτι, αλλά ταυτόχρονα και η μόνη επιλογή. Οι Black Sky Giant έπρεπε να αφήσουν πίσω τους την καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του "Planet Terror" που τους έβαλε στον παγκόσμιο χάρτη του psych rock και να θέσουν τις βάσεις για το επόμενο βήμα τους.

 

Τα συστατικά ήταν όλα εκεί: Συμπαγές songwriting, αιθέριες ατμόσφαιρες, ασταμάτητο groove και πολύ παραισθησιογόνο riffing.
Κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτόγνωρης για όλους μας περιόδου που η πανδημία δημιούργησε, ο Alejandro Gonzalez χρησιμοποίησε το χρόνο και την ενέργεια του για να δημιουργήσει το νέο album σε απόλυτη αυτοσυγκέντρωση.

Το "Falling Mothership" συνοψίζει παραγωγικά όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εκτίμησαν εκατοντάδες fans σε όλο τον κόσμο και προχωρά τη διαδικασία μερικά βήματα παρακάτω. Αυτή η συλλογή των 8 κομματιών καταδεικνύει μια οικεία αλλά ταυτόχρονα περιπετειώδη πλευρά της μπάντας, μέσα από ένα πρίσμα αυτογνωσίας, καθιστώντας το ήδη fan favourite.

 



The post BLACK SKY GIANT: Επιστρέφουν με το “Falling Mothership” appeared first on Rock Overdose / Rock - Metal Music.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top