Διάσημα εκμαγεία από πέη rock μουσικών, στο Ισλανδικό Μουσείο Φαλλού!

Published: May 25, 2022

 

 

Μία από τις πιο φημισμένες groupie της δεκαετίας του '60, η Cynthia "Plaster Caster" Albritton,  δώρησε πριν το θάνατό της τον Απρίλιο 2022,  τη φημισμένη συλλογή της με γύψινα εκμαγεία από τα πέη rock μουσικών, στο Ισλανδικό Φαλλολογικό Μουσείο - το οποίο βρίσκεται στην πρωτεύουσα της χώρας Reykjavík και στεγάζει τη μεγαλύτερη συλλογή πεών στον κόσμο.

Στη συλλογή αυτή συμπεριλαμβάνεται και το εκμαγείο του πέους του θρυλικού κιθαρίστα Jimi Hendrix και άλλων stars!!

 

Στο εξής οι επισκέπτες του μουσείου θα μπορούν έτσι να έρθουν σε επαφή με ένα θρυλικό «μέλος» της ιστορίας του rock 'n' roll. Το έκθεμα θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια μιας κλειστής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Μουσείου στις αρχές Ιουνίου.

 

 

Η Cynthia "Plaster Caster" Albritton είχε την έμπνευση να φτιάξει, με τη «συνδρομή» διάφορων βοηθών της, γύψινα εκμαγεία από τα πέη rock μουσικών στους οποίους έκαναν πεολειξία, αφού πρώτα βουτούσαν τη στύση τους σε ένα υγρό σαν κι αυτό που χρησιμοποιούν οι οδοντογιατροί για ούλα και μασέλες. Σύμφωνα με την ιδιόμορφη συλλογή της, το πιο μακρύ πουλί ανήκει στον τραγουδιστή των Dead Kennedys, Jelio Biafra, ενώ του Jimmy Hendrix είναι το πιο χοντρό - αν και όχι λιγότερο μακρύ. Επίσης, ένα από τα πιο φημισμένα πέη της ανθρωπότητας ήταν αυτό του πορνοστάρ John Holms, του οποίου το μέγεθος ξεπερνούσε τους 30 πόντους (λόγος αρκετός ώστε η ιστορία του να γίνει ταινία, η περίφημη Boogie nights). Άλλοι γνωστοί για τον "εξοπλισμό" τους διάσημοι άντρες, όπως έχουν καταγραφεί στο Penis enlargement methods - Fact and phallusy του Gary Griffin, είναι μεταξύ άλλων ο Humphrey Bogard, o Jack Kassidy, o Charly Chaplin, o Gary Cooper, o Errol Flynn, o Karry Grant, o William Holden, o Roc Hudson και o Deen Mart.

Το Ισλανδικό Φαλολογικό Μουσείο είναι δημιουργία του Sigurður Hjartarson, ενός συλλέκτη δειγμάτων από κάθε θηλαστικό στην Ισλανδία καθώς και πολλών ξένων ειδών για συνολικά σχεδόν 300. Η συλλογή του ξεκίνησε το 1974 όταν ένας φίλος του έδωσε ένα πέος ταύρου ως μαστίγιο.

 

The post Διάσημα εκμαγεία από πέη rock μουσικών, στο Ισλανδικό Μουσείο Φαλλού! appeared first on Rock Overdose / Rock - Metal Music.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top