Νέα κυκλοφορία για τους KOZA MOSTRA που ακούει στο όνομα “BILIO”!

Published: July 05, 2022

 

 

Νέα κυκλοφορία για τους KOZA MOSTRA που ακουει στο ονομα “BILIO”!

 

 

 

Η BILIO λοιπον… που εχει τις ριζες της στην Θρακη, ειναι η εγγονη της γνωστης παραδοσιακης “Βασιλκουδας” αλλα εχει μια πολυ σημαντικη διαφορα απο τη γιαγια της…παει κοντρα σε ολα τα στερεοτυπα του παρελθοντος αλλα και του παροντος, ειδικα σημερα που η γυναικεια φυση δεχεται απανωτα χτυπηματα με ολα αυτα τα κρουσματα κακοποιησης.

Η BILIO λοιπον… ειναι αυτη που προτασσει τα στηθη της και λεει “ΟΧΙ”… “enough is enough” ….”I’ll do it my way” ..”δεν θα παντρευτω τον Γιαννη που εχει ηδη 3 γυναικες”..φανατικος υποστηρικτης της και ο Στεργιους (το 2ο μουσικο θεμα που ακουγεται) που ουτε και αυτος ηθελε στο κατω κατω να παντρευτει αψηφωντας τα ηθη και εθιμα.

Η BILIO λοιπον … “Είναι αυτή που θέλουμε, είναι αυτή που χρειαζόσαστε, αλλά κυρίως...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..” !!

 

 

Στο mastering οι Koza Mostra συνεργαστηκαν με τον Svante Forsbäck που είναι υπεύθυνος για μερικές από τις μεγαλύτερες ροκ επιτυχίες της παγκόσμιας σκηνής πχ Rammstein, Volbeat, Apocalyptica,The 69 Eyes,Ville Valo κλπ.

Recorded by Dimitris Karavasilis at Revolver Studio, Thessaloniki
Mixed by: Dimitris Karavasilis, Ilias Kozas
Mastering: Svante Forsbäck
Produced by Ilias Kozas & Koza Mostra

KOZA MOSTRA συνεπείς στο ραντεβού τους με τα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ ξεκινούν το καλοκαιρινό τους τουρ από τη ΣΟΦΙΑ της Βουλγαρίας και το σημαντικοτερο φεστιβάλ της χώρας “Hills Of Rock” στο οποίο θα εμφανιστούν για 2η φορά (με αρκετές 1.000αδες κοινού) μαζί με τους PLACEBO - SISTERS OF MERCY - DUBIOZA KOLLECTIV και συνεχίζουν για τους υπόλοιπους σταθμούς της περιοδείας τους μέχρι και τις 31 Ιουλίου όπου και ολοκληρωνεται το πρώτο σκέλος του τουρ.

 

 

 

 

"BILIO" on Spotify / Apple music / Bandcamp etc : https://fanlink.to/bilio

Follow Koza Mostra Facebook: https://facebook.com/kozamostraofficial

Instagram: https://instagram.com/kozamostraofficial

Listen to Koza Mostra on Spotify/Apple music/Bandcamp: https://linktr.ee/kozamostra

The post Νέα κυκλοφορία για τους KOZA MOSTRA που ακούει στο όνομα “BILIO”! appeared first on Rock Overdose / Rock - Metal Music.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top