SOILWORK: Έφυγε από την ζωή ο κιθαρίστας David Andersson

Published: September 14, 2022

image/jpeg


SOILWORK: Έφυγε από την ζωή ο κιθαρίστας David Andersson

Μαύρη είναι η είδηση από την πλευρά των Soilwork καθώς από ανακοίνωση τους στις 14 Σεπτεμβρίου μαθαίνουμε πως «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 47 ετών, ο κιθαρίστας τους David Andersson.

Η ανακοίνωση των Soilwork λέει τα εξής:
«Είμαστε βαθιά λυπημένοι σήμερα, καθώς μεταφέρουμε την τρομερή είδηση του θανάτου του David Andersson. Ήταν μοναδικός στο είδος και λαμπρός άνθρωπος από πολλές απόψεις. Ήταν ο κιθαρίστας μας για περισσότερα από 10 χρόνια και είχε μεγάλη επίδραση στο μουσικό ταξίδι των SOILWORK προς τα εμπρός. Δυστυχώς το αλκοόλ και η ψυχική ασθένεια τον πήραν μακριά μας. Θα μας λείψει πολύ και θα συνεχίσουμε να κουβαλάμε τη μουσική κληρονομιά της οποίας ήταν μέρος. Τα θερμά μας συλλυπητήρια εκφράζουμε στην οικογένειά του. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες για τον χρόνο που αφιερώσαμε μαζί του και όλες τις καλές στιγμές.

Ευχαριστούμε Dr. Dave. Τα λέμε από την άλλη πλευρά. Ενθαρρύνουμε όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας και των φίλων του David σε αυτές τις τραγικές στιγμές».

Να προσθέσουμε πως ο David Andersson έπαιξε και στους Orchestra The Night Flight μαζί με τον τραγουδιστή των Soilwork Björn Strid. Στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους φίλους του. R.I.P. David…

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top