ΤΗΙS.IS.HAMMER.451: Τεύχος Ιουλίου The Beast In Greece Issue

Published: July 03, 2022

image/jpeg


ΤΗΙS.IS.HAMMER.451: Τεύχος Ιουλίου The Beast In Greece Issue

Το Θηρίο των Iron Maiden έρχεται στην Ελλάδα και το Metal Hammer Ιουλίου φιλοξενεί στις σελίδες του μια μεγάλη αποκλειστική συνέντευξη που πραγματοποιήσαμε μαζί τους! Θα πάμε στην θρυλική συναυλία τους που θα γράψει Ιστορία, έτοιμοι και σωστά προετοιμασμένοι! Up the Irons, Up the Hammers! Αν θέλετε να μάθετε τα σημεία διανομής του τεύχους, τηλεφωνήστε στο 210-4820033 ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook και θα σας ενημερώσουμε για το πού υπάρχει διαθέσιμο. Επίσης το τεύχος μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας παραγγελία ΕΔΩ. Σας ευχαριστούμε που μας επιτρέπετε να βρισκόμαστε στις ζωές σας!

IRON MAIDEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΡΑΓΑΚΗ: Ήταν πάντα εκεί. Στα πρώτα δισκογραφικά βήµατα, στο χτίσιµο του µύθου, στην αποθέωση, στους πειραµατισµούς, στις απογοητεύσεις, στις κρίσεις, στο επιστέγασµα, στους τελευταίους θριάµβους. Βγαίνει µπροστά όπου χρειάζεται, δεν παίρνει τον λόγο συχνά δηµόσια αλλά όποτε το κάνει αφήνει τις 4,5 δεκαετίες εµπειρίας να µιλήσουν. Ο κιθαριστικός του τόνος πότισε κάθε δίσκο των IRON MAIDEN και είναι αδύνατον να τους φανταστούµε χωρίς τη συµβολή του. Ε ναι, έγραψε και κάµποσες τραγουδάρες. Πράος και προσγειωµένος, σαν να µην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Το πιο συµπαθητικό χαµόγελο σε όλο το metal, o DAVE MURRAY, σε µία αποκλειστική και σπάνια συνέντευξη, σχολιάζει το ζωηρό παρόν της Σιδηράς Παρθένου και δίνει το τελικό έναυσµα για την επική συναυλία το Σάββατο 16 Ιουλίου στο Ολυµπιακό Στάδιο. Απολαύστε τον! Και για να πάµε στη µεγάλη συναυλία του Θηρίου άριστα προετοιµασµένοι, µετά τη συνέντευξη, ακολουθεί η αρµατωσιά του συγκροτήµατος, δηλαδή όλοι οι δίσκοι τους και τι έδωσαν στη διαδροµή της θρυλικής παρέας. UP THE IRONS!

ALICE COOPER ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΖΑΡΗ: Έχει τη φήµη του “the kindest guy in rock” και µετά από αυτήν την επικοινωνίας µας, η φήµη αυτή επιβεβαιώθηκε. Ο ALICE COOPER κατάφερε να ξεκλέψει περίπου µισή ώρα πριν από το soundcheck του στο Birmingham ώστε να µιλήσει µαζί µας µε αφορµή τη µεγάλη συναυλία παρέα µε τους Scorpions στις 6 Ιουλίου στο Ολυµπιακό Στάδιο και µε την ευκαιρία τον ρωτήσαµε πολλά, όπως το αν έχει σκοπό κάποια στιγµή να αποσυρθεί, πόσο πολύ ασχολείται µε το αγαπηµένο του golf, αν υπάρχει κάτι που µπορεί να σοκάρει το κοινό σήµερα µιας που είναι ο «νονός» του λεγόµενου “shock rock”, αν θα ξαναπερνούσε από τον εθισµό στα ναρκωτικά και τον αλκοολισµό σε περίπτωση που ξαναζούσε από την αρχή, µας είπε τι πιστεύει για τον Johnny Depp και πολλά άλλα. Πέρα από όλα αυτά όµως, το σηµαντικότερο είναι πως αν όλοι οι rockstars ήταν σαν αυτόν, ο κόσµος µας θα ήταν καλύτερος.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ: Επιτέλους, µετά από δύο χρόνια εκκωφαντικής απουσίας των µεγάλων καλοκαιρινών συναυλιών και festivals, φτάσαµε στο να ξαναζήσουµε αυτές τις στιγµές που είχαν λείψει σε όλους µας. Στις επόµενες σελίδες υπάρχει ένα ηµερολόγιο των live events για να προσανατολιστούµε σε όλα εκείνα που έχουµε µπροστά µας. Με το Metal Hammer στα χέρια ως οδηγό ετοιµαζόµαστε και τα λέµε από κοντά κάτω από τη σκηνή.

ARCH ENEMY ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ: Με την επανεκκίνηση των συναυλιακών δρώµενων όλο και περισσότερα συγκροτήµατα αρχίζουν να βγαίνουν από τη χειµερία νάρκη τους και να κυκλοφορούν νέες δουλειές προκειµένου να κατακτήσουν και πάλι τους δρόµους έχοντας στις βαλίτσες τους φρέσκο υλικό. Οι ARCH ENEMY µετά από 5 χρόνια δισκογραφικής απουσίας εξαπολύουν το “DECEIVERS” και το Metal Hammer έχει την τιµή να µιλήσει τόσο µε τον MICHAEL AMOTT όσο και µε την ALISSA WHITE-GLUZ ώστε να µάθει όσα περισσότερα µπορεί για το νέο album της µπάντας που πλησιάζει απειλητικά προς το µέρος µας.

ALESTORM ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΖΑΡΗ: Πλέον έχουµε φτάσει στο σηµείο όπου όταν αναφερόµαστε στο «πειρατικό metal», η πρώτη µπάντα που µας έρχεται στο µυαλό να είναι οι ALESTORM. Τόσο επιτυχηµένοι έχουν γίνει. OK, οι Running Wild θα έχουν πάντα µία ξεχωριστή θέση στην καρδιά µας αλλά αυτά εδώ τα τρελοκοµεία, µε µπροστάρη/αρχηγό το ultra τρελοκοµείο CHRISTOPHER BOWES, είναι οι πειρατές του σήµερα και µε κάθε τους νέα κυκλοφορία µάς φτιάχνουν τη διάθεση αφού θέλοντας και µη, ξεχνιόµαστε από τα προβλήµατα και όλη αυτήν τη µαυρίλα που υπάρχει γύρω µας. Βάζουµε ένα ρούµι και διαβάζουµε τα όσα έχει να µας πει για το νέο τους album, “SEVENTH RUM OF A SEVENTH RUM” και για διάφορα άλλα. Απαραίτητη η γονική συναίνεση.

METAL HAMMER ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ: IRON MAIDEN / ARCH ENEMY / ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ / POWERWOLF / DEVIL’S TRAIN / ALESTORM / SPIRAL METH / SORROWFUL WINDS / SPECTRVM / SANDS OF ETERNITY

MONIMEΣ ΣΤΗΛΕΣ: Hammering the World / Loud from Planet Metal / Comic / Heavy Living: Ηλιάνα Τσακιράκη - Vocal Coach / Ten Ton Hammer: Mark Zonder (A-Z, Dramatica, ex-Fates Waring, ex-Warlord) / Stage Hammer / Past Tense To Future Tense: Aphrodite’s Child “666”/ Hellenic Assault / Sub-Terra / Judgement Day.

PAST TENSE TO FUTURE TENSE: APHRODITE’S CHILD “666” ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ: Αυτό το καλοκαίρι συµπληρώνονται 50 χρόνια και µια αιωνιότητα από την κυκλοφορία ενός µεγαθηρίου. Ενός έργου τέχνης που έµελλε να σηµαδέψει την εγχώρια και την παγκόσµια µουσική σκηνή, αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη για όλους αυτούς που κυνήγησαν το όνειρο πέρα από τα στενά σύνορα αυτής της χώρας. Το “666” των APHRODITE’S CHILD αποτέλεσε τον πυρσό που οδήγησε όλους τους µουσικούς για να µιλήσουν µια οικουµενική γλώσσα και να γκρεµίσουν στερεότυπα και περιορισµούς. Κάτι που ξεπέρασε και τους ίδιους τους δηµιουργούς του. Αυτήν την κουβέντα τη χρωστούσαµε στους εαυτούς µας και γνωρίζαµε ότι ήταν δύσκολο, έως ακατόρθωτο, να την κάνουµε µε τον µεγάλο πρωταγωνιστή. Έγινε, όµως, χωρίς να το υπολογίζουµε. Επειδή, µάλλον, µας περίµενε. Ευχαριστούµε τον γίγαντα ΛΟΥΚΑ ΣΙΔΕΡΑ, τον θρυλικό drummer του σχήµατος, που µας άνοιξε την καρδιά του το απόγευµα της 17ης Μαΐου του 2022. Λίγες ώρες αργότερα, κατά µία συµπαντική σύµπτωση ευθυγράµµισης πλανητών και έκρηξης ενέργειας, ο τεράστιος Βαγγέλης Παπαθανασίου θα άφηνε τον µάταιο και παράδοξο τούτο κόσµο για το αιώνιο ταξίδι στα άστρα…

TEN TON HAMMER: MARK ZONDER ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΖΑΡΗ: Μας ανατρίχιασε µε το παίξιµό του σε πολλά τραγούδια των FATES WARNING. Συγκινηθήκαµε ακούγοντάς τον πίσω από το drum kit των WARLORD. Στο πολύ σύντοµο µέλλον, θα µας απασχολήσει µε τη νέα του µπάντα που φέρει το όνοµα A-Z και την οποία έχει στήσει µε τον αδερφικό του φίλο και συνοδοιπόρο στους Fates, Ray Alder: «Δεν πρόκειται για ένα project, έχουµε βάλει όλες µας τις δυνάµεις σε αυτό το συγκρότηµα, έχουµε σκοπό να περιοδεύσουµε και έχουµε φτιάξει ήδη 3 videos. Πιστεύω πως θα κάνουµε και κάποιο show στην Ελλάδα όπου θα παίζουµε και µερικά τραγούδια των Fates Warning αλλά και των Warlord!» Αυτά µας είπε ο MARK ZONDER και παρακάτω διαβάζουµε για τα 10 albums που αγαπάει περισσότερο και διαµόρφωσαν τον χαρακτήρα του.

HEAVY LIVING: ΗΛΙΑΝΑ ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ - VOCAL COACH ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ: Αν ακούσεις την ΗΛΙΑΝΑ ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ έστω και µια φορά να τραγουδά, το αντιλαµβάνεσαι. Είναι από τις σπουδαιότερες φωνές που υπάρχουν αυτήν τη στιγµή εντός και εκτός συνόρων. Είναι επίσης η τραγουδίστρια των ENEMY OF REALITY που θα απολαύσουµε επί σκηνής στα πλαίσια του Release Athens, στις 21 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, την ηµέρα που θα παρακολουθήσουµε τους Sabaton, Blind Guardian, Epica και The Silent Rage. Εδώ µιλάµε µαζί της για έναν άλλον σηµαντικό ρόλο που υπηρετεί µε συνέπεια πολλά χρόνια, αυτόν της δασκάλας φωνητικής. Του ανθρώπου που µε τα µαθήµατά της, προσφέρει τη δυνατότητα καλύτερης έκφρασης σε εκείνους και εκείνες που αγαπούν να τραγουδάνε. Η εµπειρία της σε αυτήν τη συζήτηση είναι διαφωτιστική.

HORROR: MANTAR / ORIGIN / PHENOMY

ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ: IRON MAIDEN LIVE 2022 / APHRODITE’S CHILD “666”

Tο τεύχος Ιουλίου μας πάει πρώτη θέση σε συναυλίες και festival, είναι χορταστικότατο και μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας παραγγελία ΕΔΩ. Θέλουμε να σας κάνει καλή παρέα!

 

 

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top