SAKIS TOLIS: Νέο τραγούδι από τον πρώτο προσωπικό δίσκο του Αρχηγού των Rotting Christ

Published: January 25, 2022

image/jpeg


SAKIS TOLIS: Νέο τραγούδι από τον πρώτο προσωπικό δίσκο του Αρχηγού των Rotting Christ

Ο ηγέτης των Rotting Christ, Sakis Tolis, αποτελεί μια από τις πλέον εμβληματικές προσωπικότητες του ελληνικού metal στο παγκόσμιο χάρτη. Σήμερα έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο τραγούδι από τον προσωπικό δίσκο που έχει δημιουργήσει. Το πραγματικά εντυπωσιακό τραγούδι έχει τον τίτλο “Among the Fires of Hell” και αυτός είναι και ο τίτλος του δίσκου. Όλες τις πληροφορίες για αυτό το νέο βήμα του, θα τις μάθετε με κάθε λεπτομέρεια στην μεγάλη συνέντευξη που πραγματοποιήσαμε μαζί του και η οποία θα δημοσιευτεί στο τεύχος Φεβρουαρίου.

Η πρώτη δήλωση του αρχηγού των Rotting Christ για το τραγούδι και τον δίσκο μας λέει τα εξής:
"Αγαπημένοι μου φίλοι,
Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο solo album μου που θα έχει τον τίτλο "Among the fires of Hell" και θα ήθελα να το μοιραστώ αποκλειστικά μέσω του επίσημου καναλιού μου στο You Tube.
Η κυκλοφορία της κυκλοφορίας του δίσκου θα έχει D.I.Y. χαρακτήρα και ο δίσκος θα κυκλοφορήσει περιλαμβάνοντας τραγούδια που έγραψα κατά τη διάρκεια των τρομαχτικών "lockdowns", και θα μου άρεσε να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις άγριες στιγμές. Ευχαριστώ για την προσοχή σας και ελπίζω να απολαύσετε τη νέα μου δημιουργία".

Εδώ απολαμβάνουμε τις φωτιές της έμπνευσης του “Among the Fires of Hell” και στο τεύχος Φεβρουαρίου ο ίδιος θα μας μιλήσει σε μια πολύ μεγάλη συνέντευξη για τον δίσκο, τις πηγές που άντλησε έμπνευση, τον ηχητικό προσανατολισμό του album αλλά και για τον τρόπο που το φυσικό format του δίσκου θα φτάσει στα χέρια των οπαδών.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top