MEGADETH: Καινούριος δίσκος τον Σεπτέμβρη και νέο τραγούδι / videoclip

Published: June 23, 2022

image/jpeg


MEGADETH: Καινούριος δίσκος τον Σεπτέμβρη και νέο τραγούδι / videoclip

Αρχές Σεπτέμβρη οι τεράστιοι σε αξία Megadeth θα σημαδέψουν το 2022 κυκλοφορόντας τον καινούριο δίσκο. Εδώ οι πρώτες σημαντικές λεπτομέρειες καθώς και το πρώτο τραγούδι – videoclip που εμφάνισε το θρυλικό σχήμα.

Ο πολυαναμενόμενος 16ος studio δίσκος των Medadeth έχει τον τίτλο "The Sick, The Dying… And The Dead!", και θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου.

"The Sick, The Dying… And The Dead!" track listing:

01. The Sick, The Dying… And The Dead!
02. Life In Hell
03. Night Stalkers (feat. Ice T)
04. Dogs Of Chernobyl
05. Sacrifice
06. Junkie
07. Psychopathy
08. Killing Time
09. Soldier On!
10. Célebutante
11. Mission To Mars
12. We'll Be Back
13. Police Truck (DEAD KENNEDYS cover)
14. This Planet's On Fire (Burn In Hell) (Sammy Hagar cover) (feat. Sammy Hagar)

Σχετικά με τη συνεισφορά του Sammy Hagar στο "This Planet's On Fire", ο Mustaine είπε: "Είναι ένα super-heavy τραγούδι. Και το καλό με αυτό είναι πως δεν κάναμε μόνο το τραγούδι. Ο Sammy έπαιξε σε αυτό. Άρα έχουμε λίγη κιθάρα, έχουμε πολύ τραγούδι. Νομίζω ότι είναι πολύ γαμάτη προσπάθεια."

Αναφορικά με την απόφαση των Megadeth να διασκευάσουν το "Police Truck", ο Mustaine είπε: «Δεν είναι μυστικό ότι είμαι μεγάλος θαυμαστής των Dead Kennedys και ήθελα να κάνω το "Holiday In Cambodia", αλλά οι φίλοι μου στους Lääz Rockit το είχαν κάνει και ένιωσα ότι θα τους άφηνα να λάβουν τη δόξα τους από τη διασκευή του τραγουδιού, και αν έρθει η ώρα, ήμουν σίγουρος ότι υπάρχει ένα άλλο τραγούδι που θα με κολλήσει. Και υπήρχε, ήταν το τραγούδι "Police Truck". Ηχογραφήσαμε λοιπόν αυτό».

Νωρίτερα φέτος, ο Mustaine επιβεβαίωσε ότι ο DiGiorgio ηχογράφησε το μπάσο στα τραγούδια του "The Sick, The Dying… And The Dead!" Ο DiGiorgio θυμίζουμε πως είναι από τους σπουδαιότερους μπασίστες στο metal και έχει παίξει μεταξύ άλλων με τους Testament, Death και Sadus. Επίσης τον περασμένο μήνα, οι Megadeth ανακοίνωσαν τον μπασίστα James LoMenzo ως μόνιμο μέλος του συγκροτήματος.

Περιμένοντας το νέο δίσκο εδώ ακούμε και βλέπουμε το καινούριο τραγούδι από τους Megadeth.

 

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top