BEHEMOTH: “Opvs Contra Natvram” νέος δίσκος και videoclip

Published: May 12, 2022

image/jpeg


BEHEMOTH: “Opvs Contra Natvram” νέος δίσκος και videoclip

‘Ένα από τα πιο ισχυρά όπλα στο extreme metal, οι Πολωνοί Behemoth, είναι έτοιμοι ώστε τον Σεπτέμβρη να κυκλοφορήσουν το καινούριο, 12ο στη σειρά, studio album τους, που έχει τον τίτλο "Opvs Contra Natvram". Εδώ όλες λεπτομέρειες για τον δίσκο και το videoclip για το νέο τραγούδι "Ov My Herculean Exile" που έδωσαν στην δημοσιότητα.

Το "Opvs Contra Natvram" θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου, την μίξη ανέλαβε ο Joe Barresi (Nine Inch Nails, Tool, Queens Of The Stone Age, Alice In Chains) και το track listing είναι το εξής:

01. Post-God Nirvana
02. Malaria Vvlgata
03. The Deathless Sun
04. Ov My Herculean Exile
05. Neo-Spartacvs
06. Disinheritance
07. Off To War!
08. Once Upon A Pale Horse
09. Thy Becoming Eternal
10. Versvs Christvs

Ο ηγέτης των Behemoth, Adam "Nergal" Darski, δήλωσε σχετικά με τον δίσκο:
«Ο τίτλος του album σημαίνει ότι πηγαίνεις ενάντια στο ρεύμα». Είναι το αρνητικό των αξιών, των ηθών και της ηθικής στην οποία αντιστέκομαι. Έχω παλέψει σοβαρά με καταστροφικές τάσεις στην pop κουλτούρα - την cancel culture, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα εργαλεία που θεωρώ ότι είναι πολύ επικίνδυνα όπλα στα χέρια ανθρώπων που δεν είναι ικανοί να κρίνουν τους άλλους. Αυτό είναι κάτι που βρίσκω πολύ καταστροφικό και ανησυχητικό - και εξαιρετικά περιοριστικό από την οπτική γωνία των καλλιτεχνών. Αυτό είναι το μεσαίο μου δάχτυλο απέναντι σε όλο αυτό. Υπάρχει ένα τραγούδι στον δίσκο που ονομάζεται "Neo-Spartacvs". Ο Spartacus ήταν ένας από τους πιο εμβληματικούς επαναστάτες στην ιστορία που πήγε ενάντια στην πιο ισχυρή αυτοκρατορία όλων των εποχών. Στο τέλος, είμαι εγώ που ουρλιάζω, "Εγώ είμαι ο Σπάρτακος, το ίδιο κι εσύ!" Θέλω να πυροδοτήσω αυτή τη φλόγα της εξέγερσης. Εάν κάτι φαίνεται λάθος, τότε αντισταθείτε!»

Εδώ βλέπουμε το νέο videoclip που έδωσε στην δημοσιότητα τα σχήμα, για το τραγούδι "Ov My Herculean Exile" που αποτελεί το πρώτο single του δίσκου. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα 5λεπτο θρίλερ, τo οποίo έχει σκηνοθετήσει και έχει γράψει το σενάριο τoy, η Zuzanna Plisz. Απολαύστε το. 

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top