ABYSSUS: Ανακοίνωσαν live στις 26 Φεβρουαρίου στο Temple Athens

Published: January 11, 2022

image/jpeg


ABYSSUS: Ανακοίνωσαν live στις 26 Φεβρουαρίου στο Temple Athens

Το σχήμα αποτελεί μια από τις ποιοτικότερες δυνάμεις του παραδοσιακού death metal στις μέρες μας, στο τεύχος Ιανουαρίου που κυκλοφορεί έχουμε την χαρά να τους φιλοξενούμε στις σελίδες μας σε μια μεγάλη συνέντευξη και στο εξώφυλλο του Horror και τώρα ανακοίνωσαν την live εμφάνιση τους το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο Temple Athens.

O Σπύρος Χαλικιάς που έκανε την συνέντευξη με το συγκρότημα για το τεύχος Ιανουαρίου, μας προσανατολίζει στον πρόλογο του κειμένου για τα όσα ακολουθούν στις σελίδες του εντύπου:
Οι ABYSSUS δεν ησυχάζουν. Split µε το split, EP µε το EP, από το instant classic “Into the Abyss” ντεµπούτο τους το 2015 στρώνουν τον δρόµο για τον διάδοχό του. Έναν πανάξιο και σαφώς βελτιωµένο διάδοχο ονόµατι “DEATH REVIVAL”, ο οποίος τιµά και µε το παραπάνω το όνοµα, το παρελθόν του και το OSDM εν γένει. Η φωνή της Αβύσσου, ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ, αναλύει στο Horror τα πάντα γύρω από τον δίσκο, τη σκηνή, το παρόν, αλλά και την ιστορία.

Στο live στις 26 Φεβρουαρίου θα μας παρουσιάσουν τον εξαιρετικό καινούριο τους δίσκο που έχει τον τίτλο “Death Revival” και ο οποίος κυκλοφορεί στις 26 Ιανουαρίου. Ως support act στην συναυλία τους θα εμφανιστούν οι Cursed Blood. Εδώ απολαμβάνουμε το πρόσφατο videoclip των Abyssus για το τραγούδι “Uncertain Future”.

Το Facebook event για την συναυλία θα το βρείτε εδώ.

 

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top