HLADNO PIVO - Vjeruj u mene (Official Video) - Video
PUBLISHED:  Mar 16, 2015
DESCRIPTION:
Kada je Hladno pivo prije godinu dana ušlo u studio Jurice Ferine i Pavla Miholjevića snimati novi album, nije moglo pretpostaviti kako će se priča razvijati. Danas, godinu dana nakon, Hladno pivo samo što nije izdalo svoj novi album „Dani zatvorenih vrata“ a priča započeta tada polako dobiva jasnu sliku.
„Dane zatvorenih vrata“ snimali smo u prostoru propalog industrijskog kompleksa firme Katran koji je podsjetnik na mračna vremena kad je Zagreb bio veliki industrijski centar. To je šaka u oko u centru metropole, okolo novi neboderi, u kojima ima svega osim proizvodnje. Snimali smo s producentima iz druge muzičke galaksije, koji rade po principu first take- best take, znači bez puno dosnimavanja i šminkanja. Oni su Jura i Pavle, iz benda Svadbas, i vrlo su teški ljudi. Jedva čekam da ovo završi i da konačno opet mogu radit u studiju koji ima wc. A što se samog snimanja tiče mislim da su njih dvojica genijalci. – rekao je Mile i na najbolji mogući način dočarao kako su mjeseci snimanja albuma izgledali. Svoje dane u studiju bilježili su kamerama a kao spontani rezultat svega, nastaje spot za pjesmu „Vjeruj u mene“. Video spot za ovu pjesmu treba gledati kao kratki dokumentarac koji prati nastajanje jedne pjesme i jednog albuma te vjerno pokazuje atmosferu unutar benda; bez glumaca, statista, šminkera i stilista.
Ovo je prvi spot Hladnog piva „iz kućne radinosti“ i vjerujemo da će publici doći kao osvježenje unatoč „radničkoj“ atmosferi i sivilu.
Za finalni rezultat dokumentarnog video spota zaslužni su, osim HPa, Marko Dimić Jimmy koji je snimao te Vojan Koceić koji je montirao kadrove. Uz ranije predstavljene pjesme „Na ovim prostorima“ i „Messi“, „Vjeruj u mene“ nalazit će se na albumu „Dani zatvorenih vrata“ kojeg očekujemo u drugoj polovici mjeseca travnja.
To će biti prvi album koje Hladno pivo izdaje za svoj izdavačku kuću Gajba records.

https://www.facebook.com/pages/Hladno-pivo-official/127396337314567
Glazba : Mile HP/Hladno pivo
Tekst: Mile HP
(p) & (c) Gajba Records, 2015.
Produkcija : Pavao Miholjević i Jurica Ferina
Snimka i mix : Pavao Miholjević i Jurica Ferina
Mastering : Brad Blackwood (Euphonic Masters)
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top