FP!

Location:
AUS - VICH, Es
Type:
Artist / Band / Musician
Genre:
Punk / Psychedelic / Pop Punk
Site(s):
Label:
Cimentera Hadstrud/Carnús records/Silence is Sexy
FP comença a existir l’estiu del 2005. Scavenge s’acaben de separar i en Jordi te moltes ganes de fer un grup de punkrock. En Joan fa temps que ho desitja en secret i en Ramon, cansat de fer hardcore, vol fer realitat un somni d’adolescència. En Xuri simplement entra en la equació perquè es el millor baixista del món (si no us ho creieu pregunteu-li).
A partir d’aquí tot va rodat. Assajar. Tocar. Assajar. Tocar. Fer cançons que ens agradin. De tant en tant pujar un parell de dies al nord. Editar una demo. Assajar. Tocar. Discussions internes de les que sempre sortim més cohesionats. Tornar a Assajar.
El 2007 ens enfilem al carro del Tripartit Invertit i fem tot el possible per posar Catalunya de potes enlaire amb El Mal ja esta fet i els Surfin’ Sirles. Vivim junts algunes de les millors nits de les nostres vides. Toquem molt, riem més. Deixem com a testament un split CD, vuit fanzines i un mal de ventre que arrossegarem sempre més.
El 2008, encara dolguts per la mort del Tripartit Invertit i la separació de El Mal, editem “Ciment”, el nostre primer llarg. Un disc de punk conceptual sobre la fi del món i les conseqüències robotitzants del progrés. Ningú li fa el més mínim cas. Seguim tocant. Assajant. Fent cançons que ens la posin dura. Discutint. Emborratxant-nos junts i enfortint la nostra amistat. També gravem 4 cançons a Sant Feliu de Codines.
El 2009 editem les 4 cançons gravades a Codines en un 12” a 45 r.p.m. compartit amb TCN i dedicat al nostre amic Pepdelaguixa. Seguim assajant. Guitarrejant per aquí n’enllà. Escrivint. Composant. Tocant amb grans bandes i amb bandes de merda. Amb amics i amb desconeguts. Seguint el camí que nosaltres mateixos decidim en cada moment i preparant el segon llarg.
A la primavera del 2010 desapareixem una setmana per gravar el segon LP. Ens el produim, gravem i mesclem nosaltres mateixos, amb els mals de cap i la il·lusió que això comporta. El disc surt a la tardor i comencem a tocar-lo, amb moltes ganes. En diem "Pedres contra Planetes".
0.02 follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top