antenat

Location:
US
Type:
Artist / Band / Musician
Genre:
Dub / Reggae / Ska
Label:
Kingston rec, Dirty Old Label
Type:
Indie
VANI JE NOVI CD I DUPLI LP - 'KARAVANA' - DIRTY OLD RECORDS

Pricha antenata nije puno drugachija od bilo koje druge bendovske pripovijesti. Barem po nekakvoj svojoj strukturi. Pa tako che i ona pochet sa onom dobro poznatom : desilo se to jo davne, u nashem sluchaju 1997 godine, ili antenat se rodio davne 1997 ili vech tako nekako. Sad nechu prichat cijelu prichu, koju mi je inache uvijek gusht prichat, jebi ga opere te nostalgija, jer bi ona u tekstualnom obliku izgledala dosadno, kao shto che vjerojatno i ovaj tekst.

Bili smo balavci, totalni balavci. R'N'R! 8. razred, mamini sinovi koji su trljali zvake po rukama prije nego shta bi ushli u ulaz da im starci ne bi skuzili da su pushili. Nije bilo nikakve zelje za mijenjanjem svijeta, jer nam je bilo dobro, nismo ga trebali mijenjat. Mozda jer ga nismo kuzili.

Kustoshija, sklonishte, digi. to su bili putevi antenata. Sviralo se sve i svashta. Kao trazili smo se. Tako smo nashli i gajera (ili je on nasho nas) i u bend je usho Roland. Doshli su novi zvukovi, distorzija je dobila odjeb manje vishe, ali samo u svojem uobichajenom obliku. S vremenom stvorili smo taj neki svoj zvuk. Shto zbog kompliciranosti objashnjavanja, shto zbog nedovoljnog poznavanja silnih glazbenih pravaca i podpravaca, a i za inat onima kojima je to bitno stvorili smo josh jedan i nazvali ga sub reggae. To je neka nasha izmishljotina koja se prezentira kao jedna velika heterogena smjesa u homogenom izdanju. Vi je zovite kako hochete.

Danas. Sviramo zbog sviranja, svirki, sebe, njih, zbog svega onoga shto se dogodi kad smo pred njima, zbog zvuka, zbog euforije stvaranja tog zvuka, zbog novih ljudi, novih mjesta, novih kilometara.

Josh svirali: Tudor Kova Karlo Marin

Try the BEST MySpace Editor at MySpace Toolbox!
0.01 follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top