Hey Butt! What The Fuck?

Published: April 16, 2017

Helló Susu! Van egy ilyen sorozatunk a RNR666-on, hogy ‘Hey Butt! What The Fuck?’ Lényege, hogy megkérdezzük attól, aki éppen eszünkbe jut, hogy Mi a faszom van?

susu

Épp most olvastam, hogy kiadjátok a Másfél cucccait újra. Jó ötlet. A első két kazettát szerettem annak idején meg a Viperagarzon vót meg egy haveromnak cd-n. Meg azt is olvastam, hogy vinylen is ki szeretnétek adni egy válogatás Lp-t. Kábé mikor lenne ez? A többi újrakiadás az meg ilyen digitálgenyó lenne?

DJ SUEFOJa a többi az digitálgenyó, és akkor lesz vinyl válogatás, ha már minden újra lesz maszterelve. A legjobban sikerültek kerülnek majd rá.

– Apropó vótál te betrinyózva Másfélen?

Mindenen voltam betrinyózva nem csak Másfélen 😉

– Mikor jössz mán el egy RNR666 Buliba végre? Vótál te egyáltalán? Végül is a kezdő lökés tőled vót még 12 éve mikor az MK2 (Mezőkövesd 2 ) rádióval összehoztál minket. Azóta van RNR666.

Amúgy RNR-en kétszer tuti játszottam, de lehet, hogy háromszor. Közönségként voltam 5-6 alkalommal.

– Járod még a budapesti éjszakát mint Dj amúgy? Sok a paraszt?

DJ-zés megy, be vagyok táblázva eléggé. Igazából most még 3 másik embernek is én adok melókat. És ja, sok a paraszt, egyre több. Külföldről se a jó arcok jönnek már, csak a white trash.

– Van pár kazettád, ami nálam maradt (hallgatva vannak) a kedvencem: A oldal Alboth! – Amour 1991 / B oldal Monster Magnet – Spine of God 1991. Micsoda párosítás!!!!!

– Örülök, hogy az Alboth jó kezekben van! A Neurotic műsoros nincs ott? Azt nem találom, már nem emlékszem kinek adtam kölcsön.

– Nincs nálam a Neurotic. Kőcsön se kértem vóna én azt.

Jó vót beszélgetni, helló nachbar Oi&DistrOi!

Music Blogs
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top