Kunnanjohtaja2016

Published: June 12, 2016

Kunnanjohtajan tervehdys festivaalikansalle

       Kuudes Siilifolk tuo kesäiselle Siilinjärvelle  soittoa, laulua, tanssia ja riemua kuten kunnan suurin kesätapahtuma on tehnyt joka vuosi. Siilifolk on vakiinnuttanut paikkansa itäisen Suomen suurimpana kansanmusiikkitapahtumana. Viisi vuotta toimittiin samalla konseptilla. Tälle vuodelle on tehty suuria ja tärkeitä kehittämisasioita.

     Siilifolk on nyt ensimmäisen kerran säävarma kesätapahtuma, koska kaikki tapahtuu jättiteltassa torialueen viereisellä parkkialueella. Tietenkin Suomessa ja Siilinjärvellä heinäkuun alussa paistaa aurinko ja on lämmintä, mutta nyt sää voi toki olla melkein mitä tahansa. Toinen merkittävä uudistus tuo ruoka- ja juomatarjoilun alueelle iltatilaisuuksien yhteyteen.

     Siilinjärven kunta on luonnollisesti tapahtuman suurin tukija ja kunnan panostus kasvoi merkittävästi tänä vuonna. Tapahtumalla on paljon myös yhteistyökumppaneita oman kuntamme yrityksistä. Toivon, että jatkossa yhä useampi yritys ja toimija ymmärtävät yhteisen kesätapahtuman merkityksen meille kaikille. Siilifolk on kaikkien kuntalaisten päivätapahtuma ja maksullisten korkeatasoisten esiintyjien iltatilaisuus.

     Siilinjärvi täytti viime vuonna 90 vuotta. Kunta ohitti elokuussa 2015 asukasmäärässä mitaten perinteisen teollisuuskaupunki Varkauden ja nousi maakunnan kolmanneksi suurimmaksi kunnaksi. Teeman mukaisesti nautitaan kesästä, Siilifolkista ja kesätapahtumista Siilinjärvellä ”riemulla”.

lotjonen


Tervetuloa Siilinjärvelle

Siilifolk 2016 -tapahtumaan!

 

 

Festivals / Events / Venues
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top