The Madcap’in ilk single’ı Rock ‘n’ Roll Revolution

Published: February 17, 2016

11Üyelerinin her biri benim için ayrı kıymetli, TV8’de yayınlanan Rising Star müzik yarışmasının yarı finalisti, Türkiye’nin kadın vokalli ilk Glam grubu The Madcap’in ilk single’ı Rock ‘n’ Roll Revolution 22 Şubat’ta yayınlanacak.
Şarkı, 80’li yılların Hard Rock / Glam Metal müziğiyle büyüyen grup elemanlarının, tekrar bu müziğin üretildiği, konserlerin verildiği bir müzik dünyası için verdikleri savaşı, bu yolda önlerine çıkan engelleri ve bu müziğin tekrar popüler olamayacağı, bu yüzden de herkesin yaptığı tarzlara yönelmeleri gerektiğini söyleyenleri umursamadıklarını ve hayatları boyunca müziklerine sadık kalacaklarını, kısaca The Madcap’in Rock ‘n’ Roll Devrimi’ni anlatıyor.
Söz ve müziği grubun gitaristi Deniz Sayman’a ait olan şarkının klibi Ahmet Yılmazer yönetmenliğinde, büyük bir sahne, blacklight ışık ve neon boyalar kullanılarak çekildi.

Ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil etmeye aday olan The Madcap, vokalde İzgi Gültekin, gitarda Deniz Sayman ve Emre Sarıgün, bas gitarda Erman Erkılınç ve davulda Faruk Şenel’den oluşuyor.
Kaçırmayınız :)

Lady Obscure

Music Blogs
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top