IAN GILLAN: Εντάχθηκε στους BLACK SABBATH μετά από μεγάλο μεθύσι με τον Tony Iommi και τον Geezer Butler!

Published: November 22, 2018

 

O IAN GILLAN, μιλώντας στον SiriusXM σχετικά με το “Born Again” και το πώς τελικά εντάχθηκε στους BLACK SABBATH, ανέφερε:

“Ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε ήταν ότι είχαμε μεθυσθεί μαζί μια νύχτα. Πήγα για ένα ποτό με τον Tony [Iommi] και τον Geezer [Butler] και καταλήξαμε κάτω από το τραπέζι. Και δεν μπορώ να θυμηθώ πολύ περισσότερα από όσα συνέβησαν. Αλλά έλαβα μια κλήση από τον manager μου την επόμενη μέρα λέγοντας: «Δε νομίζετε ότι πρέπει να με καλέσετε αν είναι να παίρνετε τέτοιες αποφάσεις;» Είπα: «Για τι πράγμα μιλάς;», απάντησε: «Λοιπόν, μόλις πήρα μια κλήση. Συμφωνήσατε να συμμετάσχεις στο νέο άλμπουμ των SABBATH». Έτσι συνέβη. Ήμουν χαλαρός ούτως ή άλλως, έχοντας τελειώσει με τους PURPLE που δεν ήταν πραγματικά κάτι βιώσιμο εκείνη τη στιγμή. Έτσι, θέσαμε ένα ετήσιο σχέδιο και ήταν να κάνουμε ένα άλμπουμ και μια περιοδεία. Κανείς δεν ήξερε τι θα συνέβαινε, έτσι βγήκαμε και φτιάξαμε ένα άλμπουμ. Όλη η δουλειά είχε γίνει τη νύχτα. Ξυπνώντας ένα πρωί, είδα τι είχαν ηχογραφήσει οι υπόλοιποι.”

To “Born Again” είναι το μοναδικό άλμπουμ του GILLAN με τους BLACK SABBATH, αλλά και το τελευταίο με τον Bill Ward στα ντραμς.

 

Για το Rock Overdose,
Μιχάλης Τσολάκος

The post IAN GILLAN: Εντάχθηκε στους BLACK SABBATH μετά από μεγάλο μεθύσι με τον Tony Iommi και τον Geezer Butler! appeared first on Rock Overdose / Rock - Metal Music.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top