SAXON: Έχουν ηχογραφήσει 7 κομμάτια για το νέο άλμπουμ!

Published: March 26, 2017

Επτά τραγούδια έχουν συνθέσει και ηχογραφήσει για την ώρα οι Βρετανοί heavy metallers SAXON, σύμφωνα με τον τραγουδιστή Biff Byford . Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι στον διάδοχο του "Battering Ram" (2015) θα υπάρχει ένα τραγούδι αφιερωμένο στον LEMMY, με τίτλο "They Played Rock And Roll". Τώρα, αποκαλύπτει ότι έχουν κι άλλα τραγούδια έτοιμα, ωστόσο οι οπαδοί θα πρέπει να περιμένουν ως τις αρχές του 2018 για 22ο άλμπουμ της μπάντας.

 

"Έχουμε ηχογραφήσει επτά τραγούδια ήδη. Τελείωσα τα φωνητικά λίγο πριν έρθουμε στις ΗΠΑ. Έχουμε 3-4 ακόμη, αλλά νομίζω πως θα μπουν άλλα 3 στο άλμπουμ. Θα νοικιάσουμε ένα στούντιο όσο θα εμφανιζόμαστε στα φεστιβάλ και θα τα γράψουμε. Οι ηχογραφήσεις γίνονται με τον Andy Sneap ενώ παράλληλα δουλεύει και με τους Judas Priest. Πιστεύουμε ότι τον Γενάρη θα έχει βγει".

 

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το ένα κομμάτι θα λέγεται "Nosferatu", ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι του αρέσουν πολύ οι Killswitch Engage, Five Finger Death Punch και οι Machine Head, ενώ αποκάλυψε ότι στο νέο άλμπουμ θα κάνει ένα ντουέτο με κάποιον αρκετά "hardcore", αφήνοντας να εννοηθεί πιθανή συνεργασία με κάποια από τις παραπάνω μπάντες.

The post SAXON: Έχουν ηχογραφήσει 7 κομμάτια για το νέο άλμπουμ! appeared first on Rock Overdose / Rock - Metal Music.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top