KK DOWNING (πρώην JUDAS PRIEST): Στο σφυρί τα δικαιώματα του σε 136 κομμάτια των Priest!

Published: May 23, 2018

Άσχημα τα νέα για τον πρώην κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος των Judas PriestKDowning, καθότι οι πολλών εκατομμυρίων επενδύσεις του στο Astbury Hall – ένα τεράστιο γήπεδο γκολφ – δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αντί να επιλεγεί για να φιλοξενήσει το Open Championship, το Astbury Hall τέθηκε υπό αναγκαστική διαχείριση και η έκταση 1,3 εκατ. τετραγωνικών μέτρων πωλείται για πάνω από 10 εκατομμύρια λίρες.

 

Το δυσάρεστο είναι ότι το δεύτερο στάδιο της χρεωκοπίας είναι η πώληση των πνευματικών δικαιωμάτων του Downing σε 136 κομμάτια των Judas Priest, τα οποία – μέχρι στιγμής – του απέφεραν 250 με 300 χιλιάδες λίρες ετησίως. Μεταξύ εκείνων των κλασικών metal κομματιών συμπεριλαμβάνονται τα “Breaking The Law”, “Living After Midnight” και “Painkiller”.

 

Εξ ονόματος του KK Downing στη διαδικασία πώλησης δρουν από κοινού οι Alastair Massey και Steve Strokes, συνεργάτες στην FRP Advisory LLP. Ο Massey, μάλιστα, χαρακτήρισε την αγορά κάποιων δικαιωμάτων ως «μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία».

 

Κλείνοντας, ο Downing δε φαίνεται να πτοήθηκε ιδιαίτερα από τα παραπάνω, αφού πρόσφατα άνοιξε το KKs Steel Mill, τον μεγαλύτερο χώρο διεξαγωγής metal συναυλιών στα Midlands της Αγγλίας.

 

The post KK DOWNING (πρώην JUDAS PRIEST): Στο σφυρί τα δικαιώματα του σε 136 κομμάτια των Priest! appeared first on Rock Overdose / Rock - Metal Music.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top