Doyle Wolfgang (MISFITS) στο Rock Overdose:”Περίμενα 30 χρόνια για το reunion των MISFITS & τελικά ήταν το χειρότερο show της ζωής μου”

Published: February 20, 2017

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την συνέντευξη που έδωσε στο Rock Overdose και τον Κωνσταντίνο Σωτηρέλη ο Doyle Wolfgang Von Frankenstein( Misfits, Doyle). O Doyle μίλησε για την νέα του solo δουλειά όπως επίσης και για το re-union των Misfits. Απολαύστε τον.

 

 

Rock Overdose: Γειά σου Doyle Wolfgang Von Frankenstein, καλώς ήρθες στο Rock Overdose.

Doyle Wolfgang Von Frankenstein: Εγώ ευχαριστώ για την πρόσκληση.

 

Rock Overdose: Πρόκειται να κυκλοφορήσεις νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο “As We Die”, ποιά τα συναισθήματα σου;

Doyle Wolfgang Von Frankenstein: Ναι θα κυκλοφορήσω νέο album μέσω της δισκογραφικής εταιρίας του Dave Ellefson μπασίστα των Megadeth και νιώθω υπέροχα γι’αυτό.

Rock Overdose: Μπορείς να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες σχετικά με το νέο album, πως θα ηχεί, το story πίσω από την δημιουργία του;

Doyle Wolfgang Von Frankenstein: Οι πληροφορίες για το νέο album είναι οι εξής: Εχουμε καινούργιο drummer τον Brandon Pertzborn τον οποίο αποκαλούμε The Crusher! Εχει δώσει ένα heavy μοτίβο με το παίξιμο του όπως επίσης πρόσφερε στην σύνθεση του album.

Επίσης έχουμε τρεις guests, την βασίλισσα του θηρίου, το 8ο θαύμα του κόσμου, την φοβερή Alissa White Gluz, τον Θεό της κιθάρας Mike Amott των Arch Enemy που συμμετέχει στο ομότιτλο κομμάτι και τον Randy Blythe των Lamb Of God που συμμετέχει στο κομμάτι “Virgin Sacrifice”.

 

Rock Overdose: Εχεις ήδη ανακοινώσει μια μεγάλη ευρωπαϊκη περιοδεία. Υπάρχει περίπτωση να προστεθούν και άλλες ημερομηνίες;

Doyle Wolfgang Von Frankenstein: Εδώ είναι το πρόγραμμα.

Δεν πιστεύω θα προστεθεί άλλη.

Doyle Abominate The World Tour

2/1 Birmingham UK Mama Roux

2/2 Chester UK The Live Rooms

2/3 Glasgow UK Audio

2/4 Newcastle UK Academy 2

2/5 Milton Keynes UK Crauford Arms

2/6 London UK The Underworld

Όπως επίσης θα πραγματοποιήσουμε shows σε Eindhoven, Germany, Czech Republic, Hungary, Austria, Italy, Switzerland, Spain, France.

 

Rock Overdose: Το 2016 ήταν μια πολή καλή χρονιά για τους οπαδούς των Misfits λόγω του re-union. Πιστεύεις πως το re-union έλαβε τέλος, όπως δηλώνει ο Danzig ή έχεις πλάνα για να συνεχιστεί;

Doyle Wolfgang Von Frankenstein: Θα ήθελα να συνεχιστεί, δυστυχώς δεν το έχουμε συζητήσει όλοι μας προς το παρόν.

Rock Overdose: Πως έγινε το re-union;

Doyle Wolfgang Von Frankenstein: Είχα συνατηθεί και με τις δύο πλευρές ( Danzig, Jerry ) και τους εξήγησα κάποιους λόγους που θα έπρεπε να το πράξουμε. Το σκέφτηκαν και συνέβη τελικα.

 

Rock Overdose: Το περιοδικό Rolling Stone αναφέρει πως το Re-union δεν λειτούργησε όπως εσύ θα ήθελες και γι’αυτό το λόγο ήσουν αρκετά σοβαρός! Τι σημαίνει αυτό;

Doyle Wolfgang Von Frankenstein: Δεν έχω καμία ιδέα τι έγραψε το Rolling Stone καθώς δεν το διάβασα. Είχα αρκετά τεχνικά προβλήματα στο show στο Denver… περίμενα σχεδόν 30 χρόνια για να συμβεί αυτό και φυσικά η κατάλληλη στιγμή να χαλάσει ο εξοπλισμός μου, θα ήταν εκείνη την ημέρα.

Το χειρότερο show της καριέρας μου... στο Chicago ήταν καλύτερα, είχα λύσει όλα τα προβλήματα.

 

Rock Overdose: Ποιά είναι τα μελλοντικά πλάνα σου; Σκοπεύεις να κυκλοφορήσεις καινούργιο υλικό ή θα αφοσιωθείς πλήρως στην προώθηση του “As We Die” album;

Doyle Wolfgang Von Frankenstein: Θα προωθήσω το νέο μου album όσο το δυνατόν περισότερο και θα γράψω νέα τραγούδια για το επόμενο album. Επίσης δουλεύω κάποια κομμάτια με την Alissa White Gluz για το επερχόμενο προσωπικό της album που θα κυκλοφορήσει το 2018 με τίτλο “Alissa”.

 

 

 

Rock Overdose: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συνέντευξη, τα τελευταία λόγια δικά σου.

Doyle Wolfgang Von Frankenstein: Τα τελευταία μου λόγια είναι τα εξής: Μην κατεβάζετε παράνομα μουσική, κλέβετε τους μουσικούς, τα τραγούδια είναι το προιόν της δουλειάς μας. Πάντα το λέω αυτό και το εννοώ. Αν είχα μια εταιρία με μοτοσικλέτες και ερχόταν ένας και μου έκλεβε μια μηχανή δεν θα ήταν παράνομο; Το ίδιο είναι να κλέβεις και τραγούδια! Το όσο περισσότερο κλέβετε το λιγότερο θα λαμβάνετε!

 

 

Για το Rock Overdose,

Συνέντευξη: Κωνσταντίνος Σωτηρέλης

Μετάφραση: Παναγιώτης Κωνσταντής

The post Doyle Wolfgang (MISFITS) στο Rock Overdose:”Περίμενα 30 χρόνια για το reunion των MISFITS & τελικά ήταν το χειρότερο show της ζωής μου” appeared first on Rock Overdose / Rock - Metal Music.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top