BLACK SABBATH: Ο Ozzy θέλει μια τελευταία συναυλία με τον Bill Ward

Published: May 26, 2019

O Ozzy Osbourne εσχάτως εμφανίζεται απογοητευμένος για το γεγονός ότι η αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Black Sabbath δεν περιελάμβανε τον drummer και ιδρυτικό μέλος Bill Ward. Σε νέα συνέντευξή του, δήλωσε ότι οι τελευταίες τους εμφανίσεις τον Φεβρουάριο του 2017 στη γενέτειρά τους, το Birmingham ήταν "γλυκόπικρες" επειδή δεν ήταν μαζί η αρχική τετράδα και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να υπάρξει "μια τελευταία συναυλία" μαζί του.

 

Ο Osbourne παραδέχθηκε ότι δεν περνούσε καλά σε αυτή την τελευταία βόλτα ανά τον κόσμο. Το γεγονός ότι έλειπε ο Ward έπαιξε σημαντικό ρόλο:

"Δε μου άρεσε το γεγονός ότι ο Bill Ward δεν ήταν εκεί. Ο κόσμος έριξε το φταίξιμο σε εμένα, αλλά δεν ήμουν εγώ, ειλικρινά. Δεν είχαμε χρόνο για χάσιμο, έπρεπε να προχωρήσουμε, αλλά λυπάμαι που δε λειτούργησε με τον Bill. "

 

Αν και ανακοινώθηκε το 2011 ότι ο Ward θα συμμετείχε στην επανένωση, δε συμμετείχε στο “13” το τελευταίο άλμπουμ των Black Sabbath, ούτε στην περιοδεία που ακολούθησε. Ισχυρίστηκε ότι ήταν αποτέλεσμα οικονομικής διαμάχης, ενώ ο Osbourne συχνά δήλωνε ότι ο Ward δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στις φυσικές απαιτήσεις της ηχογράφησης και της περιοδείας. Δηλώσεις τις οποίες ο Ward αρνήθηκε σθεναρά. Ο Brad Wilk από τους Rage Against The Machine έπαιξε στο “13”, ενώ ο Tommy Clufetos ανέλαβε τα τύμπανα για την περιοδεία.

 

"Ο Tommy έκανε εξαιρετική δουλειά, αλλά οι τέσσερις μας το ξεκίνησαν όλο αυτό και οι τέσσερις μας θα έπρεπε να το τελειώσουν. Οι τελευταίες συναυλίες στο Birmingham ήταν γλυκόπικρες γιατί σκέφτεσαι πόσο μακριά φθάσαμε και θα ήταν καλό να το είχαμε μοιραστεί μαζί. Ίσως μια μέρα να υπάρξει μια τελευταία συναυλία, δεν ξέρω”


 

The post BLACK SABBATH: Ο Ozzy θέλει μια τελευταία συναυλία με τον Bill Ward appeared first on Rock Overdose / Rock - Metal Music.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top