KERRY KING (SLAYER): Τι δήλωσε για τον Halford και τους Judas Priest

Published: August 16, 2017
KERRY KING (SLAYER): Τι δήλωσε για τον Halford και τους Judas Priest

Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο κιθαρίστας των Slayer, Kerry King, ρωτήθηκε για το πότε ήταν η πρώτη φορά που άκουσε Judas Priest ή πότε τους είδε στη σκηνή.

Η απάντηση του κιθαρίστα ήταν:
«Η πρώτη φορά που τους είδα πρέπει να ήταν στην περιοδεία "Point of Entry". Όταν βγήκε το "British Steel" ήμουν λίγο μικρός για να πάω μόνος μου. Και για το λόγο αυτό, η πρώτη φορά που το άκουσα ήταν στο ραδιόφωνο. Δεν υπήρχε το internet τότε, προφανώς, οπότε αυτά που είχα ακούσει ήταν το "Breaking the Law" ή το "Living After Midnight". Αλλά μετά που παίρνεις στα χέρια σου το δίσκο και βρίσκεις το "Rapid Fire", μπαίνεις στη διαδικασία να ψάξεις λίγο παραπάνω τη μπάντα. Έτσι βρήκα το "Hell Bent for Leather" (1978), το "Sad Wings of Destiny" (1976) και όλα τα κλασικά τους».

Συνεχίζει:
«O Rob είναι αυτό που αποκαλώ "νίντζα των φωνητικών". Αυτά που έκανε στα '70s,'80s, 90s και κάνει μέχρι και σήμερα, είχαν και έχουν ως αποτέλεσμα ένα εκπληκτικό σόου. Το γεγονός πως δεν πιάνει τις νότες όπως την εποχή που ήταν στην ακμή του, δεν αλλάζει τίποτα. Αυτό που νομίζω πως με συνεπήρε είναι αυτή η διαπεραστική τσιρίδα του. Δε με έκαναν να τον θαυμάζω ούτε τα δερμάτινα ούτε οι αλυσίδες. Οι Priest είναι τα είδωλά μου».

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top