ARRAYAN PATH: “The Hundred Names of Kali Μa” (νέο τραγούδι)

Published: October 18, 2017
ARRAYAN PATH: “The Hundred Names of Kali Μa” (νέο τραγούδι)

Οι Arrayan Path επιστρέφουν με τον έκτο τους δίσκο “Dawn of Aquarius”, μόλις ένα χρόνο μετά την τελευταία τους δουλειά “Chronicles of Light”.

Ο frontman Νικόλας Λεπτός σχετικά με τον επερχόμενο δίσκο είπε:

«Αυτός ο δίσκος τιμά τη μητέρα θεά Κάλι και εξερευνά όλες τις πτυχές της ινδουιστικής ιστορίας και μυθολογίας σε σχέση με την σκοτεινή θεά. Ολόκληρη η ονομασία του είναι “Dawn of Aquarius: Maha Kali Stuti” και πρόκειται για έναν δίσκο που έχει όση ποικιλία έχουν και τα πολλά πρόσωπα της Κάλι».

Η μίξη και το mastering έγινε από τον Simone Mularoni στο Domination Studio και τα guest φωνητικά έκαναν ο Ανδρέας Παράσχος (BLYND) και ο George Eracleous (ONEIRISM). Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

Το νέο album είναι όσο πιο ολοκληρωμένο γίνεται, όχι μόνο λόγω των 13 τραγουδιών του αλλά επειδή συμπεριλαμβάνει όλα αυτά που έκαναν πάντα την μπάντα να ξεχωρίζει. Αυτά τα δύο έχουν συνδυαστεί με άψογο τρόπο δημιουργώντας μία αξιοσημείωτη μουσική, η οποία ξεκινά από το γρήγορο και το επικό και φτάνει ως το σκοτεινό, με τις εξωτικές μελωδίες και τα φανταστικά φωνητικά! Επιπλέον, αποκαλύπτει μία σκοτεινότερη πλευρά του συγκροτήματος, κυρίως λόγω του κεντρικού θέματος του δίσκου.

Tracklisting

01. Equilibrium
02. The Flower Born of Itself
03. Dark Daughter of the Snake
04. The Hundred Names of Kali Ma
05. So it Shall be Written
06. She Who is Primordial Wisdom
07. Dawn of Aquarius
08. Cremation Grounds
09. Empress (Reality of all the Threes)
10. Lotus Eyes
11. The Eleventh Mantra
12. Guardian Angel
13. Garland of Skulls

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top