Κερδίστε προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας “RAW” στα VILLAGE CINEMAS στον Ρέντη

Published: March 25, 2017
Κερδίστε προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας “RAW” στα VILLAGE CINEMAS στον Ρέντη

Την Τρίτη 28 Μαρτίου, τα Village Cinemas στον Ρέντη θα προβάλουν μία άκρως ενδιαφέρουσα νέα ταινία.

Ο λόγος για το “Raw” ένα drama/horror film σε σκηνοθεσία και σενάριο της ανερχόμενης Γαλλίδας Julia Ducournau, με πρωταγωνίστριες τις Garance Marillier και Ella Rumpf. Το “Raw” έκανε την πρεμιέρα του στο φημισμένο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά ακόμα αντίστοιχα φεστιβάλ όπως το “Toronto International Film Festival” και οι ελληνικές «Νύχτες Πρεμιέρας». Η ίδια η Ducournau, που έχει επηρεαστεί από τον σπουδαίο David Cronenberg, χαρακτηρίζει το “Raw” ως μια μοντέρνα ελληνική τραγωδία με παραλληλισμούς που ξεκινούν από την goth μα και λυρική χροιά του soundtrack, και φτάνουν στην εξέλιξη των χαρακτήρων.

Το Metal Hammer εξασφάλισε μια ιδιαίτερη προσφορά για τους αναγνώστες του και φίλους του εν λόγω κινηματογραφικού ιδιώματος. Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτοι 15 που θα στείλουν e-mail στη διεύθυνση hammer@hammer.gr με το ονοματεπώνυμό τους και θέμα “Raw”, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την ταινία στα Village Cinemas στον Ρέντη (Θηβών 228 & Παρνασσού). Η προβολή θα γίνει μεθαύριο, Τρίτη 28/3 στις 8 το βράδυ και η προσέλευση των νικητών θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο ως τις 19:30.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μια σύνοψη της υπόθεσης και να δείτε το trailer του “Raw”.

Σύνοψη:

Στην οικογένεια της Ζυστίν είναι όλοι κτηνίατροι. Και χορτοφάγοι. Στα 16 χρόνια της είναι μια πολλά υποσχόμενη μαθήτρια. Όταν ξεκινήσει τις σπουδές της στην κτηνιατρική εισέρχεται σε ένα παρακμιακό, ανελέητο κι επικίνδυνα αποπλανητικό κόσμο. Η πρώτη της εβδομάδα εκεί είναι γεμάτη με περίεργα τελετουργικά. Αποφασισμένη να γίνει αποδεκτή σ’ αυτό τον κόσμο, απομακρύνεται από τις αρχές της και δοκιμάζει ωμό κρέας για πρώτη φορά. Σύντομα θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων της, καθώς η πραγματική της φύση αναδύεται...

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top